Alecs93 n00b
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Rasa preferata : Orcish Horde Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: scote banu repede ca vreu sa joc Mar Aug 26, 2008 8:07 pm | |
| MAN NU STIU CUM SA PUN POZA:((.......CUM O IAU DIN C-STRIKE SA O PUN AICI?????????????.... (((((((((( | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: scote banu repede ca vreu sa joc Mar Aug 26, 2008 8:32 pm | |
| ce aveai u e wall curat daca totusi am gresit eu: intra pe imageshack o uploadezi si pui linku aici | |
|
Shoava Incepator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 33 Localizare : Rm.Valcea Rasa preferata : Shadow Hunter Harta preferata : de_rats Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 02/08/2008
| Subiect: Re: scote banu repede ca vreu sa joc Mar Aug 26, 2008 8:42 pm | |
| cloud mio trimite mie pe mess si io tio dau tie...le dau id meu ca sa nul vada pe al tau...dai ma boierule add la id just_shoava_vl | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: scote banu repede ca vreu sa joc Mar Aug 26, 2008 9:56 pm | |
| pff am uitat de cerere nerespectata banu ramane | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: scote banu repede ca vreu sa joc | |
| |
|