inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Atentie am scos pluginul "amx_blind"

In jos 
+2
d3xter
inF^cLOuD//mZq
6 participan?i
AutorMesaj
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
Atentie am scos pluginul "amx_blind" Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Atentie am scos pluginul "amx_blind" Right_bar_bleue

Avertismente :
Atentie am scos pluginul "amx_blind" Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Atentie am scos pluginul "amx_blind" Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

Atentie am scos pluginul "amx_blind" Empty
MesajSubiect: Atentie am scos pluginul "amx_blind"   Atentie am scos pluginul "amx_blind" Icon_minitimeMar Aug 26, 2008 10:37 pm

Pentru toti adminii: am dezactivat pluginu amx_blind din urmatorul motiv:
Buguri:
1.daca dai la un jucator blind si el e human si se teleporteaza NU mai are blind si voi veti crede ca are wall
2.daca dai la un jucator blind iar un alt jucator cu rasa night elf foloseste ultimata asupra celui cu blind,acestuia ii va reveni imaginea si veti crede ca are wall
3.daca dai la un jucator blind si el e warden si foloseste ultimata(respawn in baza) imaginea ii va reveni si desigur... veti crede ca are wall :D
4.probabil ca mai sunt alte buguri si la alte rase deocamdata doar atatea stiu
5.daca dati blind unui jucator si el iese de pe server, urmatorul care intra are blind... si daca nu e admin on nu are cum sa joace(asta daca foloseste una din metodele de mai sus 1-3 Razz)
Deci plugin scos, singura varianta pentru a vedea codatii este amx_ss si desigur spectator/demo pe respectivul Suspect

Ultima editare efectuata de catre inF^cLOuD//mZq in Vin Sept 26, 2008 6:21 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
https://infern.all-up.com
d3xter
Moderator
Moderator™
d3xter

masculin Numarul mesajelor : 338
Varsta : 38
Localizare : Romania
Rasa preferata : Human Alliance
Harta preferata : de_westwood
Reputatie :
Atentie am scos pluginul "amx_blind" Left_bar_bleue75 / 10075 / 100Atentie am scos pluginul "amx_blind" Right_bar_bleue

Avertismente :
Atentie am scos pluginul "amx_blind" Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Atentie am scos pluginul "amx_blind" Right_bar_bleue

Data de inscriere : 15/08/2008

MesajSubiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind"   Atentie am scos pluginul "amx_blind" Icon_minitimeMier Aug 27, 2008 6:51 am

Era util blind-ul Razz Sau asa credeam noi? lol Eh, daca nu se pot repara bug-urile ... ne bizuim pe SS-uri. lamer
Sus In jos
http://www.cocalari.com
Serban
Forum V.I.P
Forum V.I.P™
Serban

masculin Numarul mesajelor : 1174
Varsta : 30
Localizare : Botosani
Harta preferata : 35hp
Reputatie :
Atentie am scos pluginul "amx_blind" Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Atentie am scos pluginul "amx_blind" Right_bar_bleue

Avertismente :
Atentie am scos pluginul "amx_blind" Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Atentie am scos pluginul "amx_blind" Right_bar_bleue

Data de inscriere : 17/08/2008

MesajSubiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind"   Atentie am scos pluginul "amx_blind" Icon_minitimeMier Aug 27, 2008 7:44 am

deci de asta luam eu ban degeaba Laugh)
Sus In jos
3D | YoZ
n00b
n00b
3D | YoZ

masculin Numarul mesajelor : 15
Varsta : 33
Localizare : vaslui
Arma preferata : AWP
Reputatie :
Atentie am scos pluginul "amx_blind" Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Atentie am scos pluginul "amx_blind" Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 30/08/2008

MesajSubiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind"   Atentie am scos pluginul "amx_blind" Icon_minitimeMar Sept 02, 2008 8:15 am

bun asa cloud
Sus In jos
http://inf-warft.forumz.ro
:::::V>I<P:::::Clau
n00b
n00b

masculin Numarul mesajelor : 25
Localizare : Bucuresti
Harta preferata : de_inferno
Arma preferata : Deagle
Reputatie :

Avertismente :

Data de inscriere : 01/09/2008

MesajSubiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind"   Atentie am scos pluginul "amx_blind" Icon_minitimeJoi Sept 04, 2008 11:00 am

dap e foarte bn pentru ca rasa mea preferata ( cu care joc mai mereu ) e Human Aliance si are Teleport ca Ultimata si nu as vrea sa iau un ban free sau la reducere deci e mai bn cu ss din pacate exista si coduri care nu se vad la poze
Sus In jos
DJ_STARS
n00b
n00b

masculin Numarul mesajelor : 24
Localizare : BUCURESTI
Reputatie :

Avertismente :

Data de inscriere : 27/09/2008

MesajSubiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind"   Atentie am scos pluginul "amx_blind" Icon_minitimeSam Sept 27, 2008 4:06 pm

AI FACUT FOARTE BINE !! AI DREPTATE!
Sus In jos
Serban
Forum V.I.P
Forum V.I.P™
Serban

masculin Numarul mesajelor : 1174
Localizare : Botosani
Harta preferata : 35hp
Reputatie :
Atentie am scos pluginul "amx_blind" Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Atentie am scos pluginul "amx_blind" Right_bar_bleue

Avertismente :
Atentie am scos pluginul "amx_blind" Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Atentie am scos pluginul "amx_blind" Right_bar_bleue

Data de inscriere : 17/08/2008

MesajSubiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind"   Atentie am scos pluginul "amx_blind" Icon_minitimeSam Sept 27, 2008 4:10 pm

:)
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Reputatie :
Atentie am scos pluginul "amx_blind" Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Atentie am scos pluginul "amx_blind" Right_bar_bleue

Avertismente :
Atentie am scos pluginul "amx_blind" Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Atentie am scos pluginul "amx_blind" Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind"   Atentie am scos pluginul "amx_blind" Icon_minitimeSam Sept 27, 2008 4:21 pm

serbane daca mai vreun astfel de post primesti al 2 lea warn... la Off-Topic spamezi in rest stay On-topic!
Sus In jos
https://infern.all-up.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind"   Atentie am scos pluginul "amx_blind" Icon_minitime

Sus In jos

Atentie am scos pluginul "amx_blind"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» -> Topic "Cereri Admine" Redeschis
» ban "oaia roz"
» Ban "T-BONE200"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Important :: Anunturi Administrative-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente