| Atentie am scos pluginul "amx_blind" | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Atentie am scos pluginul "amx_blind" Mar Aug 26, 2008 10:37 pm | |
| Pentru toti adminii: am dezactivat pluginu amx_blind din urmatorul motiv: Buguri: 1.daca dai la un jucator blind si el e human si se teleporteaza NU mai are blind si voi veti crede ca are wall 2.daca dai la un jucator blind iar un alt jucator cu rasa night elf foloseste ultimata asupra celui cu blind,acestuia ii va reveni imaginea si veti crede ca are wall 3.daca dai la un jucator blind si el e warden si foloseste ultimata(respawn in baza) imaginea ii va reveni si desigur... veti crede ca are wall 4.probabil ca mai sunt alte buguri si la alte rase deocamdata doar atatea stiu 5.daca dati blind unui jucator si el iese de pe server, urmatorul care intra are blind... si daca nu e admin on nu are cum sa joace(asta daca foloseste una din metodele de mai sus 1-3 ) Deci plugin scos, singura varianta pentru a vedea codatii este amx_ss si desigur spectator/demo pe respectivul
Ultima editare efectuata de catre inF^cLOuD//mZq in Vin Sept 26, 2008 6:21 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind" Mier Aug 27, 2008 6:51 am | |
| Era util blind-ul Sau asa credeam noi? Eh, daca nu se pot repara bug-urile ... ne bizuim pe SS-uri. | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind" Mier Aug 27, 2008 7:44 am | |
| deci de asta luam eu ban degeaba ) | |
|
| |
3D | YoZ n00b
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 33 Localizare : vaslui Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : AWP Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind" Mar Sept 02, 2008 8:15 am | |
| | |
|
| |
:::::V>I<P:::::Clau n00b
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_inferno Arma preferata : Deagle Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind" Joi Sept 04, 2008 11:00 am | |
| dap e foarte bn pentru ca rasa mea preferata ( cu care joc mai mereu ) e Human Aliance si are Teleport ca Ultimata si nu as vrea sa iau un ban free sau la reducere deci e mai bn cu ss din pacate exista si coduri care nu se vad la poze | |
|
| |
DJ_STARS n00b
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 30 Localizare : BUCURESTI Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind" Sam Sept 27, 2008 4:06 pm | |
| AI FACUT FOARTE BINE !! AI DREPTATE! | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind" Sam Sept 27, 2008 4:10 pm | |
| | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind" Sam Sept 27, 2008 4:21 pm | |
| serbane daca mai vreun astfel de post primesti al 2 lea warn... la Off-Topic spamezi in rest stay On-topic! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Atentie am scos pluginul "amx_blind" | |
| |
|
| |
| Atentie am scos pluginul "amx_blind" | |
|