inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin )

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
:::::V>I<P:::::Clau
n00b
n00b

masculin Numarul mesajelor : 25
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Rasa preferata : Human Alliance
Harta preferata : de_inferno
Arma preferata : Deagle
Reputatie :
Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Right_bar_bleue

Avertismente :
Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Right_bar_bleue

Data de inscriere : 01/09/2008

Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Empty
MesajSubiect: Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin )   Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Icon_minitimeMier Sept 03, 2008 10:00 pm

Nick:V>I<P Claudiu
Varsta: 14 ani jumatate
Cunostinte comenzi amx: (Nu prea bune/bune/foarte bune) : Foarte bune pt ca am citit pe google comenzile Razz
Ai mai avut admin pe alte servere: da pe 7 sau 8
*Rangul cerut: (ex: slot/admin): administrator
Cate ore (pe zi) joci pe server: poi ati vazut si voi in data de 03-septembrie-2008 numai 3 ore am lipsit pana la 11 seara mult in orice caz
Motiv: poi si cloud a spus azi pe server ca dak ar avea admini care sa stea mult pe server ar juca mai des si el deci motivul e sa scap serverul de codati deoarece eu joc ff mult pe server iar azi pe la 2 nu era niciun admin pe awp_circular si au aparut 3 codati Surprised

PS: miati spus sa revin cand am sanse iar acum ca ma cunosc mai bn : Batranul,Shoava ( nu tiam pocit porecla ),AL3CS,Serban,nemeroth (doar 1 data neam inalnit),cloud Laugh cred ca am sanse sper sa fiti de acord cu mn Surprised cheers
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Right_bar_bleue

Avertismente :
Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin )   Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin ) Icon_minitimeMier Sept 03, 2008 10:28 pm

sunt altii de joaca de cand sa deschis serveru si nu cer admine u joci de 3 zile Surprised mai joaca o sapt si dupa faci cererea
Closed
Sus In jos
https://infern.all-up.com

Cerere Admin ( mi-ati spus sa revin )
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere admin
» Cerere Admin
» Cerere Admin!
» cerere admin
» Cerere Admin !!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Server inF-War3FT.idLe.ro :: Cereri Admine-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente