CrOnOS n00b
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 02/08/2008
| Subiect: Pls mai gandestete Mier Aug 06, 2008 1:20 pm | |
| Frate nu am avut internet 1 zi jumatate da in rest am jucat si nush cum de nu mai vazut numai pe mine k nu sunt pe servar knd eu de cateva zile vad numai No Adminis Online PS : eu mereu am jucat pe servar si vad ce pretendenti ai la cererile pt admin deci baiatu kre a facut cererea pt admin e cererea mea numai k a sch datele personale e clar ce fel de admin o sa fie Dak te razgandesti ai id meu de mess sau imi rasp aici sa stiu ce fac si apropo nu uita k am mai adus si cateva pers Sal bafta ! | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Pls mai gandestete Mier Aug 06, 2008 5:44 pm | |
| daca vrei admin intra pe server joaca fii activ respecta regulile si o sa primesti PS nu stiu cand ai intrat u de ai vazut no admins online ca dimineata joker e on si de la 3-4 pana noaptea(cel putin eu) sunt on mereu
Ultima editare efectuata de catre inF^cLouD//mZq in Lun Aug 11, 2008 9:29 pm, editata de 1 ori | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Pls mai gandestete Joi Aug 07, 2008 11:45 pm | |
| Cerere respinsa... cand ai sa vorbesti frumos atunci o sa primesti admin...Topic closed | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pls mai gandestete | |
| |
|