Wolf n00b
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 35 Localizare : Bacau Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 07/09/2008
| Subiect: Nume rezevat Mier Sept 10, 2008 2:29 pm | |
| Salut...doresc si eu un nume rezervat. Motivul este pentru a putea juca cu aceeasi experienta mereu, fara a ma conecta cu alt nume. Numele care il doresc rezervat este: Wolf XP: am peste lvl 6 la primele patru rase, la undead, la human, la orc si la night elf. Ms mult pentru atentia acordata ! | |
|
Al3CS Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 770 Varsta : 31 Localizare : slatina Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_inferno Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: Nume rezevat Mier Sept 10, 2008 2:58 pm | |
| uite in sfarsit unu care stie ce e ala nume rezervat... PRO | |
|
Wolf n00b
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 35 Localizare : Bacau Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 07/09/2008
| Subiect: Re: Nume rezevat Mier Sept 10, 2008 3:07 pm | |
| ... acuma am inca o rasa lvl 6, warden-ul. Undead lvl 6 Human lvl 8 Orc lvl 6 Nightelf lvl 8 ... Warden lvl 6 Sincer eu joc numai pe acest server pentru ca imi place war3ft si ador serverul, pt ca e bine intretinut, si nu primeste ban daca dai 2-3 headshoturi sau alte chestii...si doresc sa am numele rezervat pt ami putea pastra experienta si pt a fi cunoscut usor de ceilalti jucatori... | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Nume rezevat Mier Sept 10, 2008 4:06 pm | |
| ok trimite-mi pm cu nume si parola | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nume rezevat | |
| |
|