| Cerere admin | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
taenia n00b
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 35 Localizare : Focsani Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 21/08/2008
| Subiect: Cerere admin Vin Sept 12, 2008 1:04 am | |
| Nick: taenia Varsta: 19 Cunostinte comenzi amx: bune Ai mai avut admin pe alte servere: da Steam: da Cate ore (pe zi) joci pe server: 3-4 Motiv: noaptea uneori nu sunt admini. am postat si un demo cu un jucator codat. prefer admin doar pt kick k le dau slap-uri la cei codati de-i satur. nu-mi trebuie pt ban. pt ban fac cerere la alti admini. ms anticipat | |
|
| |
Stanciu n00b
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 32 Localizare : In Rai :X :X Rasa preferata : Warden Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 11/09/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Vin Sept 12, 2008 8:18 am | |
| eu abia am luat adminu dar sincer eu lam vazut de multe ori pe taenia pe srv si joaca bine si mult ... dak sar lua in considerare de la mine PROOOOO | |
|
| |
Dumblebee Expert
Numarul mesajelor : 697 Varsta : 34 Localizare : Botosani .... Rasa preferata : Shadow Hunter Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 07/09/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Vin Sept 12, 2008 8:55 am | |
| si de l;a mine pro :D dar uitativa si pe la mine pe la cerere | |
|
| |
Al3CS Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 770 Varsta : 31 Localizare : slatina Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_inferno Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Vin Sept 12, 2008 10:31 am | |
| PRO... sa vedem cum o sa te descurci daca o sa primesti | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Sept 13, 2008 4:51 am | |
| joci de mult timp pe server... da joci destul de rar, keep playing | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Sept 13, 2008 9:12 am | |
| eu dau pro si sper sa primeasca admin | |
|
| |
Al3CS Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 770 Varsta : 31 Localizare : slatina Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_inferno Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Sept 13, 2008 10:56 am | |
| | |
|
| |
taenia n00b
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 35 Localizare : Focsani Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 21/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Dum Sept 14, 2008 11:38 pm | |
| - inF^cLOuD//mZq a scris:
- joci de mult timp pe server... da joci destul de rar,
keep playing rar... :) in fiecare zi sunt pe server... cat despre keep playing... inteleg k nu vrei sa dai... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Dum Sept 14, 2008 11:48 pm | |
| nu ingelegi ce inseamna keep playing ? si da joci rar, nu am nimic cu nimeni din contra am admini putini si mi-ar mai trebui cativa insa cum ti-am mai spus joci f rar si daca nu ma crezi iti si dovedesc: Acum esti pe locul 31 (in functie de orele petrecute pe server) si u joci cam de o luna, uite 31.taenia 37.52 hr si uite si alti admini care joaca unii de o saptamana altii de maxim 2 saptamni:
28. Dumblebee 37.63 hr (care joaca de o saptamana ) 13. BaTRaNuL 52.37 hr (care joaca de 2-3 saptamani)
Al3CS si d3xter joaca tot de atata timp cat joci si u insa ei sunt pe 2 respectiv 7 in top cu 135 respectiv 71 de ore pe server Deci acum ma intelegi ca nu am nimic cu tine doar iti spun adevaru? (ca nu esti suficient de activ)? | |
|
| |
taenia n00b
| Subiect: Re: Cerere admin Dum Sept 14, 2008 11:57 pm | |
- nu ingelegi ce inseamna keep playing ?
si da joci rar, nu am nimic cu nimeni din contra am admini putini si mi-ar mai trebui cativa insa cum ti-am mai spus joci f rar si daca nu ma crezi iti si dovedesc: Acum esti pe locul 31 (in functie de orele petrecute pe server) si u joci cam de o luna, uite 31.taenia 37.52 hr si uite si alti admini care joaca unii de o saptamana altii de maxim 2 saptamni:
28. Dumblebee 37.63 hr (care joaca de o saptamana ) 13. BaTRaNuL 52.37 hr (care joaca de 2-3 saptamani)
Al3CS si d3xter joaca tot de atata timp cat joci si u insa ei sunt pe 2 respectiv 7 in top cu 135 respectiv 71 de ore pe server Deci acum ma intelegi ca nu am nimic cu tine doar iti spun adevaru? (ca nu esti suficient de activ)? 1.is pe 18 2.nu cred ca in alegerea adminului conteaza topul, nu mereu joc cu chef cum jucam cand imi cereai verificare 3.ti-am dat un demo si ai zis k nu e destul de vizibil. 4.nu ma intereseaza asa mult adminul, mai bine sa fie mereu cate un admin p server nimic mai mult :) si nu joc k altii k sa iau admine joc de distractie cand am timp liber si am destul. dupa cum se vd multi au dat pro, oricum nu mai conteaza... cu postul asta n-o sa mai iau :) vreau doar sa fie un admin pe server. ms :) | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere admin Lun Sept 15, 2008 12:01 am | |
| si daca ti-as da o sa fie mereu admin pe server ca nu prea inteleg si topul acela nu se bazeaza pe rankul pe server se bazeaza pe TIMPUL PETRECUT pe server btw odata tin minte ca ti-am facut poze si oricum dupa nu inteleg cum iti "pleaca" chefu | |
|
| |
taenia n00b
| Subiect: Re: Cerere admin Lun Sept 15, 2008 12:16 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere admin Lun Sept 15, 2008 12:20 am | |
| te-ai uitat macar la acea cerere ? ia dat Al3CS ban si o sa ii dau si eu daca il mai vad (pana acu nu l-am mai vazut ca i-am dat destroy) si vad ca nu intelesi deloc ce scria subliniat TOPUL SPUS DE MINE NU SE BAZEAZA PE RANKUL DE PE SERVER (killuri,deathuri,hs et..) SE BAZEAZA PE ORELE PETRECUTE PE SERVER ACEL TOP | |
|
| |
taenia n00b
| Subiect: Re: Cerere admin Lun Sept 15, 2008 12:26 am | |
- te-ai uitat macar la acea cerere ? ia dat Al3CS ban si o sa ii dau si eu daca il mai vad (pana acu nu l-am mai vazut ca i-am dat destroy) si vad ca nu intelesi deloc ce scria subliniat
TOPUL SPUS DE MINE NU SE BAZEAZA PE RANKUL DE PE SERVER (killuri,deathuri,hs et..) SE BAZEAZA PE ORELE PETRECUTE PE SERVER ACEL TOP asta ziceam si eu dar tot nu m-ai inteles... ideea era k mi-ai dat exemplu k alex sau nuj care e pe 3 si 7... deci ce ai zis u... NU SE BAZEAZA PE RANKUL DE PE SERVER ... atunci dc mi-ai mai zis ranku lor dak nu se bazeaza pe asta? ti-am zis k te contrazici singur. si cel mai bine poti folosi YM pt discutia asta sau iti place k sa faci cat mai multe posturi pe acest forum :p :) | |
|
| |
taenia n00b
| Subiect: Re: Cerere admin Lun Sept 15, 2008 12:27 am | |
| cat despre demo u ai zis k e prea mic si dupa ai ajuns la concluzia mea | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere admin Lun Sept 15, 2008 12:28 am | |
| am deja 3700 de posturi si multe astfel de cereri deci nu ma intereseaza sa castig 5-6 posturi cu tine (e insesizabil) vb pe mess | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin | |
| |
|
| |
| Cerere admin | |
|