| saLve`.. :) .. aruncati un ochi ..daca aveti timp si bunavointa :) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
DaRkz0r n00b
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 34 Localizare : Giurgiu Arma preferata : AWP Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: saLve`.. :) .. aruncati un ochi ..daca aveti timp si bunavointa :) Sam Sept 13, 2008 11:21 pm | |
| Nume: *DaRkz0r Xp: sincer.. :) nu prea am jucat / joc pe server .. deci`..nu am cine`stie`ce lvl.. Motiv : ptr k ..acum am auzit de el :) de la d3xter :) .. m-a rugat sa intru pe server si ..mi-a si propus sa fac o cerere ptr nume rezervat :) ..deocamdata :) din cate am inteles serveru este bine pus la punct, si mai mereu este cam full ..asta e bine :) Multumesc anticipat :) Astept un raspuns ..cand aveti timp,sau daca vreti sa ma vedeti si la joc :) o sa intru pe server..ptr k o sa intru cat mai des posibil .. .. bft !! :)>- | |
|
| |
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: saLve`.. :) .. aruncati un ochi ..daca aveti timp si bunavointa :) Sam Sept 13, 2008 11:25 pm | |
| Este tovarasul meu, este un impatimit al CS`uri si este non-cheater. PRO! | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: saLve`.. :) .. aruncati un ochi ..daca aveti timp si bunavointa :) Sam Sept 13, 2008 11:27 pm | |
| te asteptam pe server sa joci si dupa o sa ai raspuns | |
|
| |
Al3CS Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 770 Varsta : 31 Localizare : slatina Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_inferno Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: saLve`.. :) .. aruncati un ochi ..daca aveti timp si bunavointa :) Dum Sept 14, 2008 7:03 am | |
| mai intai joaca si fai lvl 6 la 4 rase apoi faci cerere:P CONTRA!! | |
|
| |
Dumblebee Expert
Numarul mesajelor : 697 Varsta : 34 Localizare : Botosani .... Rasa preferata : Shadow Hunter Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 07/09/2008
| Subiect: Re: saLve`.. :) .. aruncati un ochi ..daca aveti timp si bunavointa :) Dum Sept 14, 2008 12:18 pm | |
| eu as fi pro... doar daca joaca mai mult pe sv :) | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: saLve`.. :) .. aruncati un ochi ..daca aveti timp si bunavointa :) Dum Sept 14, 2008 1:01 pm | |
| | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: saLve`.. :) .. aruncati un ochi ..daca aveti timp si bunavointa :) Mar Sept 16, 2008 1:12 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: saLve`.. :) .. aruncati un ochi ..daca aveti timp si bunavointa :) | |
| |
|
| |
| saLve`.. :) .. aruncati un ochi ..daca aveti timp si bunavointa :) | |
|