inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

CERE UNBAN-HARDY2

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
HARDY
n00b
n00b

masculin Numarul mesajelor : 4
Varsta : 36
Localizare : Brasov
Rasa preferata : Night Elf
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
CERE UNBAN-HARDY2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100CERE UNBAN-HARDY2 Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 18/09/2008

CERE UNBAN-HARDY2 Empty
MesajSubiect: CERE UNBAN-HARDY2   CERE UNBAN-HARDY2 Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 8:19 pm

o noua zi un nou ban de data asta fara ss fara demo fara nimik ... Motiv??:ban 999 Harta:assault Team:CT sa fi fost pt rush? rofl)) a fost plin srv de codati toata ziua si brusc seara intra admini si prind codatu adika pe mine rofl foarte tare... da vreau si eu dovada aia, k se pare ca dak esti but,e klar k nici nu se oboseste cineva sa te bage in seama, dak esti codat,poti sa intri de dimineata pana la ora 6 seara ca nu sunt admini si faci si rank si exp si etc , intr-un cuvant te distrezi... iar dak chiar esti bun la cs atunci primesti ban pt ca esti prea buna SUPER TARE.Respect Hardy lol
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Reputatie :
CERE UNBAN-HARDY2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100CERE UNBAN-HARDY2 Right_bar_bleue

Avertismente :
CERE UNBAN-HARDY2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100CERE UNBAN-HARDY2 Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

CERE UNBAN-HARDY2 Empty
MesajSubiect: Re: CERE UNBAN-HARDY2   CERE UNBAN-HARDY2 Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 8:22 pm

inF^cLOuD//mZq a scris:
ok o sa scot banu...insa peste 3 zile(pentru limbaj)...
ce nu ai inteles la topicul celalat ?? uita-te la cel de dinainte pe care l-ai facut wink
Sus In jos
https://infern.all-up.com
HARDY
n00b
n00b

Reputatie :

Avertismente :

CERE UNBAN-HARDY2 Empty
MesajSubiect: Re: CERE UNBAN-HARDY2   CERE UNBAN-HARDY2 Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 8:28 pm

adik eu am fost pe srv aproape toata ziua si zici k scoti banu peste 3 zile? eu am inteles ce ai scris tu ieri k nus clasa a 2 dar am scris poate mai urat pe forum nu pe server... care e legatura? k pe forum poti sterge topicu si imi dai restricitie etc.. sti tu mai bine... era vb de ce am luat ban acuma pe srv?nu zi k am luat pt ca am scris urat pe forum ieri rofl rofl rofl
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :
CERE UNBAN-HARDY2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100CERE UNBAN-HARDY2 Right_bar_bleue

Avertismente :

CERE UNBAN-HARDY2 Empty
MesajSubiect: Re: CERE UNBAN-HARDY2   CERE UNBAN-HARDY2 Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 8:31 pm

nu cred ca ai 20 de ani, ai pe jumate, nici acum nu intelesesi ?? iti scot banu peste 2 zile pentru limbaju folosit la adresa adminilor si daca te mai vad pe server in urmatoarele 2 zile ai hack/destroy + banip perm pe toata clasa de ipuri sa fiu sigur ca nu mai intrii wink
PS daca nu iti convine programul adminilor de pe server si zici ca gasesti mereu codati esti liber sa cauti alt server wink
Sus In jos
HARDY
n00b
n00b

Reputatie :

Avertismente :

CERE UNBAN-HARDY2 Empty
MesajSubiect: Re: CERE UNBAN-HARDY2   CERE UNBAN-HARDY2 Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 8:51 pm

limbaj vulagar. Admini plictisior si absent pt asta am ban 3 zile nu? rofl SUper tare ok cya then.. apropo pe srv nu se considera injuratura asta pe forum da? lamer
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

CERE UNBAN-HARDY2 Empty
MesajSubiect: Re: CERE UNBAN-HARDY2   CERE UNBAN-HARDY2 Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 8:57 pm

lol clar n-ai 20 de ani
daca te-ai uitat bine sunt 3 regulamente iar aici se aplica cel al forumului iar u ai incalcat regula --- 4. ---. Este interzis orice atac la persoana (flame). (2xWARN)
admini plictisitori nu e un limbaj potrivit la adresa adminilor(m-ai inclus si pe mine aici din cate imi dau seama)
Cum iti spuneam nu iti plac adminii sau alt detaliu : liber sa iti cauti alt server wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

CERE UNBAN-HARDY2 Empty
MesajSubiect: Re: CERE UNBAN-HARDY2   CERE UNBAN-HARDY2 Icon_minitime

Sus In jos

CERE UNBAN-HARDY2
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CERE UNBAN-HARDY
» Cere unban/nu stiu dc am luat ban:|
» cere admin
» Cere unban
» cere unban

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Server inF-War3FT.idLe.ro :: Cereri Ban/Unban :: Cereri Unban-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente