salut unbun me pliz. Asta e istoria... Azi dimineatza 20.09.2008 am primit ban permanent deoarece am intrat pe srv. kind aveam un ban de 999 min. X)X)X), pai io nu shtiam ca nu e voie io credeam ca mia dat unban... pe ala de 999 min. lam primit pt. injuraturi shi pt ca mia fost resetat xp la human la care numai am facut lvl 10... (Ahhhhh:(...). So pliz unban me. P.S. cum sa-mi aflu id?X)
|MDA| BL00D1 3L100T n00b
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 31 Localizare : chishinau Rasa preferata : Human Alliance Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 20/09/2008
+1 warn pe forum pentru postare consecutiva cat despre ban slabe sanse sa il scot.... chiar nu te poti abtine sa nu mai zici "bag pl" sau ce alte cuvinte folosesti ? castigi ceva daca injuri la fiecare runda ? iti si dadusem resetxp la human pentru injuraturii si la nici 2 runde tot n-ai putut sa te abtii.. Nu vreau astfel de jucatori pe server oricum nu esti singuru care ia ban pentru injurii execsive
Dumblebee Expert
Numarul mesajelor : 697 Varsta : 34 Localizare : Botosani .... Rasa preferata : Shadow Hunter Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 07/09/2008