Wolf n00b
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 35 Localizare : Bacau Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 07/09/2008
| Subiect: Tragedie...:(( Lun Sept 22, 2008 2:54 pm | |
| | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Tragedie...:(( Lun Sept 22, 2008 3:08 pm | |
| | |
|
Wolf n00b
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 35 Localizare : Bacau Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 07/09/2008
| Subiect: Re: Tragedie...:(( Lun Sept 22, 2008 3:46 pm | |
| stiu ca am exagerat, insa aceasta din cauza ca eram super nervos ca nu puteam pur si simplu sa joc avea speed aim si wall...nu mai are rost sa zic mai mult pentru ca nu am dovada... zi-mi si mie te rog comanda cu care fac poze...ca sa pot sa le postez apoi pe forum... am putin habar cum sa dovedesc ca unu e codat...si ma refer la poze...deci daca ai 5 min sa-mi explici...data viitoare o sa vin cu o cerere de ban corect formulata si cu dovezi | |
|
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Tragedie...:(( Mar Sept 23, 2008 1:01 am | |
| Faci demo. Scrii in consola: record *nume* Apoi te uiti pe jucator. (ori iti dai kill in consola apoi te uiti, ori te pui spectator --doar 2 minute, apoi primesti kick automat pentru AFK--) La sfarsitul demo-ului scrii in consola: stop Pe urma uploadezi demo-ul pe http://www.2shared.comDemo-ul il gasesti in fisierul /cstrike, unde ai instalat CS-ul, sub denumirea de *nume*.dem Dupa upload, copiezi linkul pe care il primesti de pe 2shared si il pui aici, impreuna cu cererea ban formulata corect!Bafta! | |
|
Wolf n00b
| Subiect: Re: Tragedie...:(( Mar Sept 23, 2008 8:38 am | |
| mersi mult...acuma stiu macar ce am de facut:D... | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Tragedie...:(( Joi Sept 25, 2008 12:34 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tragedie...:(( | |
| |
|