| Black List | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Black List Vin Sept 26, 2008 6:49 pm | |
| Atentie incepand de astazi 26 sept 08 toti adminii( cu rang de "Administrator" ) sunt obligati sa posteze toate banurile permanente pe care le dau pe server, in cazul in care nu vor/uita sa posteze fiecare ban permanent pe care il dau, respectivul admin va primi warn (iar la al 3 lea i se va scoate accesul la admin)
Acel model NU se aplica la adminii cu rang de Moderator/Master (se aplica NUMAI la Administratori) insa daca acestia vor, pot sa posteze doar numele si/sau ipu si motivu, jucatorilor "enervanti" care intra mereu cu coade pentru a lua masuri asupra lor, in rest Administratorii sunt OBLIGATI sa posteze/respecte modelul.
Ultima editare efectuata de catre inF^cLOuD//mZq in Vin Oct 24, 2008 1:43 pm, editata de 5 ori | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Black List Vin Sept 26, 2008 7:24 pm | |
| | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Black List Vin Sept 26, 2008 7:38 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Black List Sam Sept 27, 2008 12:36 pm | |
| | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Black List Sam Sept 27, 2008 12:38 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Black List Sam Sept 27, 2008 12:40 pm | |
| am trimis la toti adminii serverului pm pentru a ii informa de acest lucru, am scris si aici la Anunturi administrative, am modificat si la Black List admini deci nu avea cum sa nu stie PS verific in fiecare zi logurile fiecarui admin | |
|
| |
| Subiect: Re: Black List Dum Sept 28, 2008 10:18 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Black List Lun Sept 29, 2008 4:49 pm | |
| Mie de exemplu nu imi ia mai mult de 1 minut sa postez un ban la Black-List (cu tot cu uploadarea dovezii pe fisier.ro) asa ca nu gasiti scuze de genu "stau mai mult pe forum sa postez un ban decat sa joc" 1. Este obligatoriu acest Black-List pentru a fii sigur ca adminii dau banurile in mod corect 2. Verific logurile fiecarui admin zilnic (pt a vedea daca respectati regula) 3. Cu acest post am incheiat si discutia acestui topic | |
|
| |
| Subiect: Re: Black List Dum Oct 19, 2008 10:43 pm | |
| Am modificat modelul la Black-List, mai exact nu trebuie sa mai scrii si data.. pentru ca oricum vad cand se posteaza :) asa ca modelul este:
Nick : IP : (folositi amx_showip inainte de a lua masuri sau amx_last in cazul in care respectivul iese) Motiv : Masura luata : (amx_ssban sau amx_addban) *Dovada : | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Black List | |
| |
|
| |
| Black List | |
|