inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

BaTRaNuL - Black List

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
BaTRaNuL
n00b
n00b
BaTRaNuL

masculin Numarul mesajelor : 12
Varsta : 33
Localizare : Targu-Jiu
Rasa preferata : Human Alliance
Harta preferata : 35hp
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
BaTRaNuL - Black List Left_bar_bleue30 / 10030 / 100BaTRaNuL - Black List Right_bar_bleue

Avertismente :
BaTRaNuL - Black List Left_bar_bleue0 / 1000 / 100BaTRaNuL - Black List Right_bar_bleue

Data de inscriere : 26/08/2008

BaTRaNuL - Black List Empty
MesajSubiect: Re: BaTRaNuL - Black List   BaTRaNuL - Black List Icon_minitimeJoi Oct 09, 2008 10:33 pm

Nick: playon
Ip: 93.183.136.178
Data: 09/10/2008
Motiv: neprezentare SS
Masura luata: amx_addban
Dovada: http://fisier.ro/files/hrkri3marbmghlb/awp_bycastor0001.bmp
Sus In jos
BaTRaNuL
n00b
n00b
BaTRaNuL

Reputatie :
BaTRaNuL - Black List Left_bar_bleue30 / 10030 / 100BaTRaNuL - Black List Right_bar_bleue

Avertismente :
BaTRaNuL - Black List Left_bar_bleue0 / 1000 / 100BaTRaNuL - Black List Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: BaTRaNuL - Black List   BaTRaNuL - Black List Icon_minitimeJoi Noi 13, 2008 10:46 pm

Nick: mr snooz
Ip: 79.119.176.105
Data: 13.11.2008
Motiv: neprezentare ss
Masura luata:amx_addban
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Reputatie :
BaTRaNuL - Black List Left_bar_bleue100 / 100100 / 100BaTRaNuL - Black List Right_bar_bleue

Avertismente :
BaTRaNuL - Black List Left_bar_bleue5 / 1005 / 100BaTRaNuL - Black List Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: BaTRaNuL - Black List   BaTRaNuL - Black List Icon_minitimeJoi Noi 13, 2008 10:51 pm

BaTRaNuL a scris:
Nick: mr snooz
Ip: 79.119.176.105
Data: 13.11.2008
Motiv: neprezentare ss
Masura luata:amx_addban
dovada ? ai 30 de minute sa o pui altfel suspend admin 10 zile iar la urmatoarea abatare iti scot adminul .
Sus In jos
https://infern.all-up.com
BaTRaNuL
n00b
n00b
BaTRaNuL

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: BaTRaNuL - Black List   BaTRaNuL - Black List Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 7:22 pm

cloud stii destul de bine ca nu imi merge print screen-ul... si am stat pe el si m-am uitat si se observa cum se uita de linia albastra de admin esp.. i-am facut poze si a iesit..nush ce ai tu cu mine..e clar ca ai ceva
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Reputatie :
BaTRaNuL - Black List Left_bar_bleue100 / 100100 / 100BaTRaNuL - Black List Right_bar_bleue

Avertismente :
BaTRaNuL - Black List Left_bar_bleue5 / 1005 / 100BaTRaNuL - Black List Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: BaTRaNuL - Black List   BaTRaNuL - Black List Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 11:23 pm

Batrane iti spun direct si sincer cum sta treaba:
Ti-e lene sa pui dovezile la black-list punct. N-am mai intalnit ceea ce zici tu ca nu merge print-screenu Surprised poate ti s-a stricat acel buton de pe tastatura sau poate nu il ai (desi si tastaturile cu 8 lei au acel buton) insa exista si comanda "snapshot"(in consola scri asta) sau bind f5 snapshot si dupa apesi pe f5 sa faca poza. Totusi daca nici asa nu iti convine, poti sa faci si demo si nu mai e nevoie de nici un print-screen decat uploadezi demo-ul pe un site iar dupa il postezi pe forum.
"nush ce ai tu cu mine..e clar ca ai ceva" Aduti aminte cum ai ajuns admin wink nici nu jucasei pe server iar eu te-am intrebat pe mess ca sunt in cautare de admini (desi pot sa spun ca aveam destui, insa stiam ca te pricepi in adminat, altfel daca aveam ceva cu tine nu te mai intrebam) si ca ti-l dau imediat daca tu vrei, deci nu trebuia sa demonstrezi nimic sau sa joci X zile pe server. Pur si simplu ai zis da vreau si imediat ti-am dat admin.
Inafara de treaba cu black-listul si dovezile ti-am mai reprosat eu ceva ?? nu cred, daca ma insel te rog zi-mi cu ce.
N-am nimic cu niciun admin din contra toti cei care sunt, sunt pe merit, iar tu daca jucai pe server la fel ca inainte de regula black-listului acum erai moderator cel putin, dadeai 2-3 banuri pe zi inainte de regula black-list, de 2 luni de cand am facut regula asta n-ai mai dat decat nici mai mult nici mai putin de un (1) singur ban Surprised. Totusi ceilalti admini cum de pot sa posteze toti codatii la black-list ? nu cred ca au ei ceva in +- fata de tine. Unii admini inca mai posteaza black-listul cu tot cu dovada desi au moderator/master si nu sunt obligati sa faca acest lucru...
Sus In jos
https://infern.all-up.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: BaTRaNuL - Black List   BaTRaNuL - Black List Icon_minitime

Sus In jos

BaTRaNuL - Black List
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» s L o W - Black List
» >S3r!@L^K1Ll3r< Black List
» Model Black List
» PistoL - Black List
» St0n3_Dr@g0n - Black list

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Administrare :: Black-List Admini-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente