d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Cerere nick rezervat Vin Aug 15, 2008 12:52 pm | |
| Nick: d3xter Varsta: 21 De unde ai auzit de srv inf-war3ft.idle.ro: de la fratele meu. Rangul cerut: nick rezervat Cate ore (pe zi) joci pe server: Timpul meu pe server variaza in functie de activitatile zilnice, insa joc destul de des, zilnic. Motiv: Nu sunt vechi pe server, insa imi place cum este facut serverul si o sa joc pe el. Singurul lucru pe care il doresc este sa am nick-ul rezervat, pentru a nu mi se fura XP-ul pentru care, stiti toti, il obtinem foarte greu! Multumesc frumos! | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere nick rezervat Vin Aug 15, 2008 10:28 pm | |
| momentan nu se fac nickuri rezervat ca nu am primit plangeri ca se fura/pierde xpu asa ca .... pro slot | |
|
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Cerere nick rezervat Sam Aug 16, 2008 1:48 am | |
| Este bun si slotul! Am modificat si cererea Nick: d3xter Varsta: 21 De unde ai auzit de srv inf-war3ft.idle.ro: de la fratele meu. Rangul cerut: slot Cate ore (pe zi) joci pe server: Timpul meu pe server variaza in functie de activitatile zilnice, insa joc destul de des, zilnic. Motiv: Nu sunt vechi pe server, insa imi place cum este facut serverul si o sa joc pe el. Singurul lucru pe care il doresc este sa am nick-ul rezervat, pentru a nu mi se fura XP-ul pentru care, stiti toti, il obtinem foarte greu! Multumesc frumos! | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere nick rezervat Sam Aug 16, 2008 3:47 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere nick rezervat | |
| |
|