Scuze , nu o sa editez ci o sa postez pozele pe care le-am facut , is vreo 6 poze , nu o sa le postez pe toate deoasrece nu simt ca este necesar :
Harta ratz_2002 , am intrat , ti-am spus prima data sa le faci la denede si la soryklan poze , si am insistat , te-am intrebat intr`un final : dormi??!! si tu ai raspuns senil : Da . Tzi-am mai spus , imi cer scuze pentru faza cu banul ala care mi l-a dat defapt dex , si stiu ca am gresit , si daca te uiti , o sa modific toate posturile/ sa completez toate posturile in care te-am jugnit .
Nu vreau sa aduc injurii la adresa ta din acea perspectiva , dar a fost foarte urat din partea ta sa vezi ca denede vorbeste obscen si tu sa raspunzi : Nu mai cereti harti ca va dau gag , si chiar in mom acela , denede ma jignea prin: Snooz , dar lui maica ta nu vrei sa-i facem demo ??
Nu esti atent pe server . Cand trebuie sa stai spec , tu joci , si cand ar trebui sa joci stai spec (optional, nu esti obligat).
Inca ceva , daca un jucator are 30 cu 3 , sau 100 cu 5 nu inseamna ca este codat , poate are o zi cu bulan , poate ca el chiar joaca bine , asa ca nu mai catalogati jucatorii care au scoruri dinastea ca fiind codati , nu detineti acest drept !! S-au inventat castile fratii mei !!! cumparati-va casti !! Nu comentati numai de dragul de a-l scoate pe jucator de pe server doar ca "marie" sau "ion" (pt toti cei care nu inteleg aceasta e o aluzie la toti taranii de cea mai joasa speta care intra pe acest server! Care se simte sa dea post daca este jugnit!) are impresia ca respectivul este codat!
Dupa cum vad eu lucrurile , sunt multi aici -ADMINI- care nu au ce cauta , si care chiar daca sunt admini , nu insemna ca au dreptate !
Adminii ar trebui sa vada codatii fara eforturi mari , ca doar experienta toti au , si atunci cand se vad cu adminul ... Ups ca nici macar la vote nu stiu sa dea o harta !
Momentul cand am intrat pe server :
Momentul cand anunt ca Denede are wall , precum si Gumba confirma asta :
Momentul in care l-am considerat lipsit de respect fata de server si jucatori :
Masura care o ia dupa ce un jucator vorbeste indecent la adresa unui alt jucator ( cel in cauza : Denede ) :
App , Slow , ti se potriveste numele , in primul rand , daca vreau sa fiu badaran pot si pot sa te injur , dar ce am facut in cele 2 posturi nu se numeste injuratura[ /(i) ] Ci se poate numi ofensa [ /(e) ] , sau oricum altcumva .
Slow: "faci pleonasme "Foarte incompetent"." Daca ai trecut si tu prin literatura sa vezi ce inseamna culoarea cuvintelor , atunci ai fi inteles un absolut fals pe care l-am folosit. Si inca ceva , dex-online .... Pffff , mai bine nu , mai bine sa traiesc cu ce stiu si sa accept ca nu stiu sa folosesc un admin , si sa fiu dispus sa invat decat sa-mi exprim singur performantele in incompetenta : inca odata ai iesit : "CEL MAI INCOMPETENT " se numeste absolut(superlativ) !
Multumesc ca-mi dai ocazia sa pot sa-ti tin eu oglinda in care te injosesti .