| unban | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
SkiZz0r Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_inferno Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: unban Sam Oct 18, 2008 8:37 pm | |
| Nume cu care jucai pe server :SkiZz0r Ip :89.43.142.29 Data si ora : 21:30 18.10.2008 Nume Admin/i care erau pe server :kupidon serial^killer gabone *Dovada : (ScreenShot): nu am paint....si nush altfel.... | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: unban Sam Oct 18, 2008 9:17 pm | |
| - SkiZz0r a scris:
- *Dovada : (ScreenShot): nu am paint....si nush altfel....
speechless - inF^cLOuD//mZq a scris:
- * SceenShotul il gasiti in folderul in care aveti instalat jocu EXEMPLU : D/Jocuri/Counte-Strike 1.6/cstrike/NUME_HARTA00XX iar apoi uploadati ScreenShotu pe http://imageshack.us/
| |
|
| |
gabonE Incepator
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 44 Localizare : Constanta Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: unban Dum Oct 19, 2008 7:07 am | |
| cand ai sa pui pozele vei primi si unban uite`te la mine la blacklist si ai sa vezi | |
|
| |
SkiZz0r Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_inferno Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: unban Dum Oct 19, 2008 2:13 pm | |
| ieri a fost varamiu la mn acasa .....nush dak a jucat cu coduri dar cred ca nu...eu nu am fost de fata...apoi cand am venit mi-a zis ca am luat ban...poze nu am gasit....aq nush...el a plekt azi de la mn si sper sa-mi scoateti banul deoarece io nu joc cu coduri...puteti sa ma urmariti cat vreti...sunt loial forumului si sv ... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: unban Dum Oct 19, 2008 2:31 pm | |
| uita-te in folderul in care ai instalat Counter-strike in .../cstrike si cauta acolo toate pozele pe care le ai si le pui aici pe cele care le vezi ca sunt de pe server . | |
|
| |
SkiZz0r Forum V.I.P™
| Subiect: Re: unban Dum Oct 19, 2008 3:08 pm | |
| m-am uiatt si nu am nici o poza....si cele care mi le-a facut mie kupidon le-am sters..si nu aveam cod oricum..si el le-a vazut.. | |
|
| |
SkiZz0r Forum V.I.P™
| Subiect: Re: unban Dum Oct 19, 2008 5:14 pm | |
| va rog se poate scoate banul...puteti sa mai imi faceti poze ..sa ma urmariti cat vreti..nu joc cu coduri.. | |
|
| |
| Subiect: Re: unban Dum Oct 19, 2008 7:51 pm | |
| NU se scoate banul pozele TREBUIE sa fie acolo (cautale bine ca sunt usor de gasit) cand o sa le postezi atunci iti voi scoate banul PS pe alte servere tot la fel joci codat ?? (ex gamersground ) intrai din intamplare pe acel server si te gasi acolo... zisei sa ma uit pe tine poate ai tu dreptate insa dupa cum vazui ca ii urmareai prin pereti... NO COMMENT Slabe sanse sa iti scot banul, asta doar daca postezi pozele + sa fie foarte curate | |
|
| |
SkiZz0r Forum V.I.P™
| Subiect: Re: unban Dum Oct 19, 2008 7:55 pm | |
| eu?..azi nu am jucat delock cs.... | |
|
| |
SkiZz0r Forum V.I.P™
| Subiect: Re: unban Dum Oct 19, 2008 8:03 pm | |
| si poate pozele mi le-o fi sters varamiu....dak nu imi scoti banul imi pare rau da nu am jucat eu si niici nu joc cu coduri..dak mi l-ai fi scos puteti sa va uitati pe mine din minut in minut,..si ati vedea ca am dreptate....macar nu imi da ban pe forum.....imi place sa postez pe el... | |
|
| |
| Subiect: Re: unban Dum Oct 19, 2008 8:08 pm | |
| poate sa joace si pisica, daca e vreun codat pe acel ip are ban nu ma intereseaza cine a jucat de pe el, cine stie cand mai intra varu tau cu coade iar pe server... si daca zici ca a intrat cu coade inseamna ca si tu le tii pe undeva prin PC, oricum te vazui cu wall pe alt server cu accelasi nume, accelasi ip si mai mult chiar cu WALL Daca gasesti intr-o buna zi pozele refaci topicul acesta il voi inchide | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: unban | |
| |
|
| |
| unban | |
|