inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Vreau si eu un nume rezervat va rog

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
--==Demon==--
n00b
n00b

masculin Numarul mesajelor : 1
Varsta : 28
Localizare : Storobaneasa
Rasa preferata : Orcish Horde
Harta preferata : de_rats
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
Vreau si eu un nume rezervat va rog Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Vreau si eu un nume rezervat va rog Right_bar_bleue

Avertismente :
Vreau si eu un nume rezervat va rog Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Vreau si eu un nume rezervat va rog Right_bar_bleue

Data de inscriere : 19/10/2008

Vreau si eu un nume rezervat va rog Empty
MesajSubiect: Vreau si eu un nume rezervat va rog   Vreau si eu un nume rezervat va rog Icon_minitimeDum Oct 19, 2008 4:31 pm

as vrea sa nu mai astept sa iasa cineva cand sunt intrati 19 jucatori sau chiar 20 vreau si eu sa joc mereu si sa nu mai astept pt ca imi place mult sv si e super mai ales ca e cu war3ft deci imi dati plzzz:D{Sv mai super decat ori ce sv}:D
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
Vreau si eu un nume rezervat va rog Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Vreau si eu un nume rezervat va rog Right_bar_bleue

Avertismente :
Vreau si eu un nume rezervat va rog Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Vreau si eu un nume rezervat va rog Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

Vreau si eu un nume rezervat va rog Empty
MesajSubiect: Re: Vreau si eu un nume rezervat va rog   Vreau si eu un nume rezervat va rog Icon_minitimeDum Oct 19, 2008 4:37 pm

Varsta : 11 -> nerespectare model, mai mult ca sigur nu indeplinesti cerintele, nume rezervat nu inseamna slot, etc........
Closed
Sus In jos
https://infern.all-up.com

Vreau si eu un nume rezervat va rog
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Vreau nume rezervat
» vreau si eu nume rezervat
» Vreau nume rezervat
» Vreau si eu nume rezervat ca stau 10 min. sa intru
» Nume Rezervat !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Server inF-War3FT.idLe.ro :: Cerere Nume Rezervat-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente