| Unban @d!d@$ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Adidas n00b
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 34 Localizare : Arad Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : AWP Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Unban @d!d@$ Lun Oct 20, 2008 4:34 pm | |
| | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Unban @d!d@$ Lun Oct 20, 2008 5:25 pm | |
| asta e cod clar...parerea mea | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Unban @d!d@$ Lun Oct 20, 2008 5:27 pm | |
| bun, eu i-am dat banul daca e cineva care crede ca am gresit sa spuna... am stat pe el 2 runde si am vazut ca ii urmarea prin pereti insa am zis sa ii fac SS SS i-am facaut exact la inceput de runda el era sus pe turn (sau cum s-o numi acel loc) (harta awp_bucuresti) iar teroristii erau in locul lor de spawn in baza, cum eram 6v6 locul de spawn al ambelor echipe este in acele 2 "casute". Nu avea cum sa ii vada pentru ca, cum am spus ti-am facut SS exact dupa ~2 secunde de la sfasitul freezetimului -> nu aveau cum sa iasa asa repede teroristii din baza, se vede ca joci si de pe software(la video) asta inseamnand ca profiti de bugurile existente pe majoritatea hartilor Dupa parerea mea WALL clar acum daca are cineva mai multa experienta si vrea sa ma contrazica sa o faca aici.. | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Unban @d!d@$ Lun Oct 20, 2008 5:39 pm | |
| deci inca odata...poate nu o aea wall....dar cu tinta din aceea la AWP nu cred ca are voie... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Unban @d!d@$ Lun Oct 20, 2008 5:43 pm | |
| - Serban a scris:
- deci inca odata...poate nu o aea wall....dar cu tinta din aceea la AWP nu cred ca are voie...
Serbane sincer asa ceva n-am mai auzit.. ce ti se pare ciudat ?? sunt diferite tintele de la kit-urile de cs,(am avut si eu astfel de tinta pe un CS normal).. zeci de versiuni sunt.. te rog nu te mai baga astept o contra de la cineva mult mai experimentat in adminat sa vad si eu argumentul lui... tu nu cred ca ai facut prea multe ss-uri la viata ta no offence | |
|
| |
Adidas n00b
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 34 Localizare : Arad Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : AWP Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Unban @d!d@$ Lun Oct 20, 2008 6:00 pm | |
| deci aia or fost dupa casuta si se vedeau asa pt ca aveau invizibility | |
|
| |
| Subiect: Re: Unban @d!d@$ Lun Oct 20, 2008 6:03 pm | |
| - Adidas a scris:
- deci aia or fost dupa casuta si se vedeau asa pt ca aveau invizibility
tocmai te dadusi de gol recunosti ca erau dupa casa si tu ii vedeai... insa ce legatura are cu "invizibility" ? | |
|
| |
gabonE Incepator
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 44 Localizare : Constanta Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Unban @d!d@$ Lun Oct 20, 2008 6:20 pm | |
| WALL 100/100 In a doua poza se vad armele | |
|
| |
| Subiect: Re: Unban @d!d@$ Lun Oct 20, 2008 6:31 pm | |
| da... dai cu zoom si o sa vezi si armele banul ramane | |
|
| |
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Unban @d!d@$ Lun Oct 20, 2008 8:03 pm | |
| OMG, faggot, you hacked | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Unban @d!d@$ | |
| |
|
| |
| Unban @d!d@$ | |
|