- Delfinutzu a scris:
- Cum spui tu ... dar 2800 de kiluri nu le-am facut in timp putin
ai dracu mai sunteti unii, 2800 de killuri asa si ? ti-le fac in maxim 3-4 zile daca vreau, acum zii sincer(in afar de ultimele 2 zile de cand ai mai jucat pe server) tu chiar crezi ca meriti ?? nu cred
Hai sa luam detaliul ce conteaza (nu rankul de pe server) si anume timpul petrecut pe server
esti pe locul 71 . rankul se bazeaza pe totalul orelor petrecute pe server in ultimele 2 luni de cand am deschis si serverul totodata. uite si dovada sa nu zici ca am ceva cu tine ->
http://www.gametracker.com/server_info/89.165.150.194:27015/top_players/?sort=mins&order=desc&page=1 te gasesti pe la a 3 a pagina
Ai un total de 38 de ore petrecute pe server -> foarte putin pentru un admin. Sa luam si cateva exemple: inF^cLOuD//mZq :210 de ore, AL3CS are 156 de ore, d3xter are 140 de ore, |mNm|kup1don are 122 de ore petrecute pe server etc...
Pai scuza-ma esti admin pe alt server vezi ca s-a inchis sau cine stie ce probleme are ca nu cunosc si nu ma intereseaza... vii pe serverul meu pe care nu mai jucasei de cateva saptamani bune si dupa 2 zile ceri admin ?? si tot tu esti cel smecher "Cum spui tu ... dar 2800 de kiluri" ok hai ca iti dau acum admin ca ai facut vreo 2500 de killuri luna trecuta, cateva saptamani pauza lunga iar in ultimele 2 zile ai mai facut 300 de killuri.
Cand ai sa joci zilnic si o sa ai ceva vechime pe server atunci sa ceri admin.