inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Admin Delfinutzu

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Delfinutzu
n00b
n00b
Delfinutzu

masculin Numarul mesajelor : 11
Varsta : 37
Localizare : Cv9
Harta preferata : 35hp
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
Admin Delfinutzu Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Admin Delfinutzu Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 08/10/2008

Admin Delfinutzu Empty
MesajSubiect: Admin Delfinutzu   Admin Delfinutzu Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 2:20 pm

Nick: Delfinutzu
Varsta: 21
Cunostinte comenzi amx: foarte bune
Ai mai avut admin pe alte servere: da
Steam: Nu
Cate ore (pe zi) joci pe server: 4-5
Motiv: se intampla sa nu fie admin de multe ori ... si intra codati , iar cand intra adminul ies imediat :) ... parerea mea ca sunt playeri care joaca pe server si noaptea isi fac de cap cu alte nume
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Reputatie :
Admin Delfinutzu Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Admin Delfinutzu Right_bar_bleue

Avertismente :
Admin Delfinutzu Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Admin Delfinutzu Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

Admin Delfinutzu Empty
MesajSubiect: Re: Admin Delfinutzu   Admin Delfinutzu Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 2:26 pm

ce ai patit Delfinutzule ? nu iti mai merge cs.ronaldo ?? parca esti in clan cu unul LSM de zicea ca e "slab" serveru.
O sa ai raspuns totusi in cateva zile wink ia si joaca pana atunci...
Sus In jos
https://infern.all-up.com
Delfinutzu
n00b
n00b
Delfinutzu

Reputatie :

Avertismente :

Admin Delfinutzu Empty
MesajSubiect: Re: Admin Delfinutzu   Admin Delfinutzu Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 2:37 pm

Da sunt in clan cu el :) ... si joc si pe ronaldo :) ... dar joc si pe asta in fiecare zi ... motivu pentru care am cerut admin e trecut acolo ... "conteaza dak joc si pe alt server " ? ... sunt sigurul ? ... joc mai des acolo pentru ca sunt mai putini codati ... si acelasi lucru as vrea sa se intample si pe serv asta word ucraiova
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :
Admin Delfinutzu Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Admin Delfinutzu Right_bar_bleue

Avertismente :

Admin Delfinutzu Empty
MesajSubiect: Re: Admin Delfinutzu   Admin Delfinutzu Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 2:53 pm

pai tocmai asta e ,tu sa joci pe ronaldo si pe al meu sa nu fie admini + codati, nu am nevoie de astfel de admini... poti sa joci si pe alt server insa trebuie un minim (destul de mare) de ore petrecute si pe serverul meu... cum ti-am spus o sa ai raspuns, mai intai sa vad cat de mult joci aici .
Sus In jos
Delfinutzu
n00b
n00b
Delfinutzu

Reputatie :

Avertismente :

Admin Delfinutzu Empty
MesajSubiect: Re: Admin Delfinutzu   Admin Delfinutzu Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 6:08 pm

Cum spui tu ... dar 2800 de kiluri nu le-am facut in timp putin wink
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Admin Delfinutzu Empty
MesajSubiect: Re: Admin Delfinutzu   Admin Delfinutzu Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 6:19 pm

Delfinutu esti admin si pe serverul acela ? si vrei si pe asta ? E cam multa responsabilitate!
Eu te`am vazut pe server si acele kill`uri le faci destul de repede :) zic eu daca joci ca mine cel putin .

Dar, daca nu esti si pe serverul acela eu zic ca ai putea sa`ti devotezi timpul mai mult pt serverul acesta si in cazul acela eu as fii PRO :)
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

Admin Delfinutzu Empty
MesajSubiect: Re: Admin Delfinutzu   Admin Delfinutzu Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 6:45 pm

Delfinutzu a scris:
Cum spui tu ... dar 2800 de kiluri nu le-am facut in timp putin wink
ai dracu mai sunteti unii, 2800 de killuri asa si ? ti-le fac in maxim 3-4 zile daca vreau, acum zii sincer(in afar de ultimele 2 zile de cand ai mai jucat pe server) tu chiar crezi ca meriti ?? nu cred
Hai sa luam detaliul ce conteaza (nu rankul de pe server) si anume timpul petrecut pe server thinking esti pe locul 71 . rankul se bazeaza pe totalul orelor petrecute pe server in ultimele 2 luni de cand am deschis si serverul totodata. uite si dovada sa nu zici ca am ceva cu tine -> http://www.gametracker.com/server_info/89.165.150.194:27015/top_players/?sort=mins&order=desc&page=1 te gasesti pe la a 3 a pagina wink
Ai un total de 38 de ore petrecute pe server -> foarte putin pentru un admin. Sa luam si cateva exemple: inF^cLOuD//mZq :210 de ore, AL3CS are 156 de ore, d3xter are 140 de ore, |mNm|kup1don are 122 de ore petrecute pe server etc...
Pai scuza-ma esti admin pe alt server vezi ca s-a inchis sau cine stie ce probleme are ca nu cunosc si nu ma intereseaza... vii pe serverul meu pe care nu mai jucasei de cateva saptamani bune si dupa 2 zile ceri admin ?? si tot tu esti cel smecher "Cum spui tu ... dar 2800 de kiluri" ok hai ca iti dau acum admin ca ai facut vreo 2500 de killuri luna trecuta, cateva saptamani pauza lunga iar in ultimele 2 zile ai mai facut 300 de killuri.
Cand ai sa joci zilnic si o sa ai ceva vechime pe server atunci sa ceri admin.
Closed
Sus In jos
Continut sponsorizat

Admin Delfinutzu Empty
MesajSubiect: Re: Admin Delfinutzu   Admin Delfinutzu Icon_minitime

Sus In jos

Admin Delfinutzu
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Admin
» Admin
» pot sa fiu si eu admin..
» va rog /admin
» admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Server inF-War3FT.idLe.ro :: Cereri Admine-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente