inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

cerere admin (DeNeDe)

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

masculin Numarul mesajelor : 23
Varsta : 34
Localizare : Iasi
Harta preferata : de_inferno
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
cerere admin (DeNeDe) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cerere admin (DeNeDe) Right_bar_bleue

Avertismente :
cerere admin (DeNeDe) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cerere admin (DeNeDe) Right_bar_bleue

Data de inscriere : 13/10/2008

cerere admin (DeNeDe) Empty
MesajSubiect: cerere admin (DeNeDe)   cerere admin (DeNeDe) Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 5:38 pm

Nick: DeNeDe
Varsta: 18 ani
Cunostinte comenzi amx: foarte bune
Ai mai avut admin pe alte servere: Da
Steam: Da
Cate ore (pe zi) joci pe server: 14-15 (depinde de ce program am in ziua respectiva)
Motiv: Sa ajut serverul/comunitatea daca va fi eventual, sa prospere. Am vazut ca majoritatea spun la motiv "nu este admin pe server cand joc etc...",nu cred ca asta e un motiv .. de asta s-a facut sectiunea pe forum de demouri unde poti sa postezi codatii impreuna cu ip-ul .. (poate unii nu stiu comanda de amx_showip ca este disponibila si pe "z" adica useri"

p.s n-am avut timp de fakut demo etc.. ca in general acum joc sa fac lvl, dar de obicei cand joc sunt 2-3 admini pe sv care se ocupa de codati.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: cerere admin (DeNeDe)   cerere admin (DeNeDe) Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 5:44 pm

14-15 ore pe zii Surprised lol ... ok sunt mai noua asa o fii ... da tu waw esti robot sincer :).. sunt pro daca are demo`urile cu codatii
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Reputatie :
cerere admin (DeNeDe) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100cerere admin (DeNeDe) Right_bar_bleue

Avertismente :
cerere admin (DeNeDe) Left_bar_bleue5 / 1005 / 100cerere admin (DeNeDe) Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: cerere admin (DeNeDe)   cerere admin (DeNeDe) Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 5:51 pm

DeNeDe cer cele 2 demo-uri cu codati din 3 motive :
1. Sa vad daca si cum distinge codatii, un "aspirant" la admin,
2. Toti va plangeti ca sunt codati pe server tot timpul ba ca nu sunt admini etc... pai normal ca or sa fie daca nu le faceti demo iar noi adminii sa ii banam pe respectiva dovada, asa logic ca s-ar diminua foarte mult,
3. Sa va obisnuiti cu postarea banurilor permanente la Black-List.

Primul si ultimul motiv sunt cele mai importante

PS: ca imi adusei aminte, mai sunt si unii care fac doar demo ca sa aiba insa nu il fac pentru ca e codat respectivul, uitati aici un exemplu -> https://infern.all-up.com/cereri-ban-f11/ban-wecanfly-t403.htm Laugh daca ai putina rabdare sa vezi acel demo o sa vezi despre ce vorbesc wink

Deci astept 2 demo-uri insa nu mult timp, pentru ca o sa mai fac 3 maxim 4 admini iar dupa voi inchide Topicul pentru Cereri Admine(pentru mult timp) sau chiar il voi sterge.Practic asta e ultima sesiune de cereri admine

Ultima editare efectuata de catre inF^cLOuD//mZq in Mar Oct 21, 2008 5:57 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
https://infern.all-up.com
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: cerere admin (DeNeDe)   cerere admin (DeNeDe) Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 5:52 pm

da am obs ca daca stau la spec dupa un anumit timp iau kick ca nu am ales o echipa ..
ce putin asa pateam eu
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :
cerere admin (DeNeDe) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100cerere admin (DeNeDe) Right_bar_bleue

Avertismente :
cerere admin (DeNeDe) Left_bar_bleue5 / 1005 / 100cerere admin (DeNeDe) Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: cerere admin (DeNeDe)   cerere admin (DeNeDe) Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 5:55 pm

1. Poti sta spec maxim 2.5 minute -> timp destul cat sa dovedesti un codat
2. Daca nu esti rank-er poti sa te bagi in acceasi echipa cu respectivul codat iar la inceput de runda iti dai kill in consola si te uiti pe el, poti sa iti dai kill in consola pe parcursul mai multor runde (nu cred ca e nevoie decat de 2-3) si astfel poti sa faci demo linistit
Sus In jos
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: cerere admin (DeNeDe)   cerere admin (DeNeDe) Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 6:01 pm

hmm 2.5 min ... pai ar trebui sa schimbi timpu la 5-7 min .. stiu ca se poate modifica din pluginul ala pe care l-ai pus .
nu e concludent demo daca faci asa putin ..
parerea mea
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: cerere admin (DeNeDe)   cerere admin (DeNeDe) Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 6:23 pm

eu am reusit sa fac demo !
poti sa stai cu el in echipa si la inceputul rundei sa scrii comanda "kill" in consola care stii bine ce face si sa`l urmaresti in felul acesta nu vei lua kick si nu vei sta cu frica de kick eu asa am facut
Sus In jos
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: cerere admin (DeNeDe)   cerere admin (DeNeDe) Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 6:39 pm

vroiam sa faq aku demo da vad ca tot baga 35hp Laugh
sa bage o plansa cu arme ...
si asa akusi ma bag la meci :D
FORTZA STEAUA
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: cerere admin (DeNeDe)   cerere admin (DeNeDe) Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 6:48 pm

sa stii ca e de ajuns o runda sau 2.5 minute pentru a imi da seama daca e codat sau nu (bine depinde si de caz) insa ai tot timpul si varianta ralucai
hf + Closed refaci cererea cand/daca ai cele 2 demo-uri
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cerere admin (DeNeDe)   cerere admin (DeNeDe) Icon_minitime

Sus In jos

cerere admin (DeNeDe)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CERERE ADMIN
» cerere admin
» cerere admin
» Cerere Admin
» cerere admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Server inF-War3FT.idLe.ro :: Cereri Admine-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente