NuCorespund Membru
Numarul mesajelor : 259 Varsta : 35 Localizare : Braila Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_westwood Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Reclamatie SerialKiller Mier Oct 22, 2008 9:53 pm | |
| LooooL doamne ccum de are baiatu ast admin .... pe harta de rats el arunca grenazi de orc +++ ca dexter ii spune sa nu mai arunce grenazi de orc .... el ii zice inca o runda si gata .... esti cel mai noob admin si nu stii reguli X( | |
|
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie SerialKiller Mier Oct 22, 2008 9:57 pm | |
| Le-am dat 2 runde la dispozitie tuturor. Dupa 2 runde am dat playerskills si am dat slay la 3 indivizi care mai erau inca orci, printre care si respectivul. Imi dadea mesaje ca inca o runda si gata. Acum imi iau mole si schimb. I-am dat si lui slay. Regulile sunt pentru toti. Nu ca el este admin si mai sta inca o runda. Dovezile sunt in log. Eu sunt dovada reclamatiei facuta de NuCorespund. :) | |
|
NuCorespund Membru
Numarul mesajelor : 259 Varsta : 35 Localizare : Braila Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_westwood Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Reclamatie SerialKiller Vin Oct 24, 2008 11:48 pm | |
| Mzq asteptam parerea ta... | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Reclamatie SerialKiller Joi Oct 30, 2008 10:32 am | |
| am mai primit reclamatii pe mess/pm si am hotarat sa ii scot adminu ca vad ca tot nu s-a schimbat | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie SerialKiller | |
| |
|