v1p3r n00b
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 32 Localizare : Cluj Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: cerere unban Vin Oct 24, 2008 1:55 pm | |
| ba frate am fost numit codat de snow...nu am gasit pozele pe cand le'am gasit sa rezolvat oricum apoi vine ala gabone sau cum lo kema si ma face codat bun imi face o poza io dau si ma baneaza? copil ratat sau ce? dak vrea vreun admin pozele ale lui snow si a lui gabone add bogdy_smecheru94;) txbye | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: cerere unban Vin Oct 24, 2008 2:00 pm | |
| ai grija cum vorbesti.. si ce "snow" cine e snow ? daca te referi la harta iti spun ca nu mai e demult pe server... Cred ca o sa banez clasa de ip 89.123.xx.xx ca vad ca intra multi codati/noobi/ciudati de pe "filiera" asta... | |
|
gabonE Incepator
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 44 Localizare : Constanta Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: cerere unban Vin Oct 24, 2008 2:57 pm | |
| Permanent ... mi`a dat o poza in care se vede clar ca le`a facut si pe celelalte ... este nevoie pun si poza aia ... cred ca de acum o sa fac si eu ca raluca .. demo si direct SSban ca altfel nu se mai poate Inf sincer ... nu mi`ar parea rau sa dai ban pe clasa mai ales daca asta nu este primul | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: cerere unban Vin Oct 24, 2008 3:15 pm | |
| de pe clasa 89.123 stiu cel putin 6 codati care inca nu ne lasa,1 chiar 2 hack-eri, si foarte multi care injura.. acum sa nu fie cineva care e activ pe server si respecta regulamentul si sa ia ban degeaba... nasol e ca a 3 a clasa poate sa difere in cel putin 7-8 feluri (sunt schimbatoare) ca asa dadeam ban pe 89.123.XXX | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere unban | |
| |
|