kreasta n00b
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Rasa preferata : Human Alliance Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: [UNban] kreasta part 2 Mier Oct 29, 2008 1:10 am | |
| hei .... de ce nu lasati omul sa vorbeasca ? 1. Folosesc versiunea Counter Strike 1.6 LanT Final ( o gasiti pe oDC ) 2. ce recoil ai vz la mine ? 3. de cand silent defuse este considerat cheat ? este doar un script luat de pe http://www.fpsbanana.com script1 script2 4. daca mi se va inchide si acest topic .. chiar nu am ce cauta pe acest server | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: [UNban] kreasta part 2 Mier Oct 29, 2008 1:15 am | |
| ma oricum nu mai ai ce cauta pe server, Multe chiar majoritatea serverelor considera si silent defuse cheat, (eu la fel) insa pe langa asta mai aveai si norecoil, ce aveai tu in cfg acolo... iti spusei ia si cauta alt server doh, jucasi 10 min si gata iti creea dependenta sau ce ? subiect inchis daca mai faci alt topic iei ban si pe forum perm Sal! | |
|