inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Luke
n00b
n00b

masculin Numarul mesajelor : 1
Varsta : 31
Localizare : Timisoara
Rasa preferata : Orcish Horde
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa Left_bar_bleue0 / 1000 / 100baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa Right_bar_bleue

Avertismente :
baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa Left_bar_bleue0 / 1000 / 100baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa Right_bar_bleue

Data de inscriere : 29/10/2008

baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa Empty
MesajSubiect: baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa   baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 6:32 pm

mah... am primit ban./... de la gabone... dupa ce iam dat id k sa ii tri pozele.... nush de ce.. k iam dat id... uite id meu... dj_luca_14... te rog sa ii dai add sa vb!!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa   baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 9:18 pm

nu`ti dau id`u meu ... daca vrei sa spui ceva imi trimiti pm aici sau faci un topic la unban
Sus In jos
d3xter
Moderator
Moderator™
d3xter

masculin Numarul mesajelor : 338
Varsta : 38
Localizare : Romania
Rasa preferata : Human Alliance
Harta preferata : de_westwood
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa Left_bar_bleue75 / 10075 / 100baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 15/08/2008

MesajSubiect: Re: baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa   baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa Icon_minitimeJoi Oct 30, 2008 1:36 am

Mai sus ai si un model de cerere.
Closed
Sus In jos
http://www.cocalari.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa   baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa Icon_minitime

Sus In jos

baga id meu sa vb neaparat... mia dat ban aiureaaa
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Server inF-War3FT.idLe.ro :: Cereri Ban/Unban :: Cereri Unban-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente