danyeltrans n00b
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 46 Localizare : IASI Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| |
danyeltrans n00b
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 46 Localizare : IASI Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: [b]Cerere admin [/b] Dum Aug 17, 2008 11:49 pm | |
| PRIETENE DACA NU AI ADMIN CARE SA INTRE NOAPTEA INCHIDE SERVERUL FRATE CA E PLIN DE CODURI SI NE ENERVAM DEGEABA | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: [b]Cerere admin [/b] Lun Aug 18, 2008 12:13 am | |
| "FRATE" esti liber sa iti alegi ce server vrei, nu te tine nimeni si nimic pe serverul meu si crede-ma ca tot o sa fie codati pe server si daca fac 5 admini acuma(mai putin codati oricum) da' decat sa dau admine la "noobi" care nu stiu decat comanda amx_ban si nu disting codatii de necodati mai bine mai astept... nu ma grabesc ca deocamdata eu stau foarte mult pe server(nu pot non-stop) si o sa imi dau seama cine merita | |
|
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: [b]Cerere admin [/b] Lun Aug 18, 2008 1:44 am | |
| si in + u nici nu meriti admin(exagerez daca zic ca te-am vazut de maxim 3-4 ori pe server) insa las topicu deschis 2-3 zile poate imi demonstrezi ca gresesc eu... | |
|
Shoava Incepator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 33 Localizare : Rm.Valcea Rasa preferata : Shadow Hunter Harta preferata : de_rats Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 02/08/2008
| Subiect: Re: [b]Cerere admin [/b] Lun Aug 18, 2008 10:01 am | |
| mai de la mine un Contra...are dreptate cloud | |
|
| Subiect: Re: [b]Cerere admin [/b] Lun Aug 18, 2008 10:24 am | |
| mda chiar nu mai are rost acest topic...cLosed | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [b]Cerere admin [/b] | |
| |
|