DJ_STARS n00b
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 30 Localizare : BUCURESTI Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: AS DORI SLOT PLS Mier Oct 29, 2008 8:11 pm | |
| Nume:MIHAI Xp: undead lvl 9 human lvl 9 ORCH LVL 10 CAMELEON LVL 10. Motiv:AS VREA SA NU INTRE NIMENI CU NICK-UL MEU P SV. INTREBARI:NUME LA CE T REFERI NICK SAU NUMELE MEU?! | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: AS DORI SLOT PLS Mier Oct 29, 2008 9:15 pm | |
| si io intrasem cu intentia sa iti dau o mustrare buna ... de fapt e cerere nume inregistrat nu cerere slot .... ) ca sa explic .... slot este un privilegiu pe care putini il au si`l pot avea deoarece iti da posibilitatea de a intra pe server atunci cand acesta este are max useri adika vei intra pe slotul rezervat aka slot de admin |
|
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: AS DORI SLOT PLS Joi Oct 30, 2008 1:40 am | |
| Da, la nick-ul de pe server. Nu se dau sloturi, deci banuiesc ca cererea ta este pentru nume rezervat. Poti sa pui si un printscreen cu XP-ul? Daca e atat cat ai scris tu acolo, de la mine ai PRO! HF! | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: AS DORI SLOT PLS Joi Oct 30, 2008 10:29 am | |
| pune printu cu xp mai intai.. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: AS DORI SLOT PLS | |
| |
|