| Cerere Admin | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BacktrackeR Incepator
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti Rasa preferata : Warden Harta preferata : cs_italy Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Cerere Admin Mar Noi 04, 2008 10:19 am | |
| Nick: gogu Varsta: 18 Cunostinte comenzi amx: foarte bune Ai mai avut admin pe alte servere: da (4-5), unul dintre ele chiar fiind renumit prin zona Steam: Nu Cate ore (pe zi) joci pe server: depinde, cam 3-4 ore pe zi si 6-7 in weekend. Motiv: 1.de multe ori dupa ce un admin iese, apar codatii (cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa... aia e ce sa-i faci daca ei se cred tari si mai cred ca are jocu fun cu coduri) 2.sa ajut serveru, cat imi sta in putere 3.deseori cand intru serverul este plin, dar eu insist si pana la urma intru pt. ca actual este cel mai bun server din "Favorites"-ul meu. Desi n-am pus inca demo-uri am facut topic pentru ca i-am vazut si pe altii facand asta. Eu o sa incerc sa fac cat mai repede niste demo-uri cu codati. Acum ce va fi, va fi | |
|
| |
BacktrackeR Incepator
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti Rasa preferata : Warden Harta preferata : cs_italy Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Mar Noi 04, 2008 12:03 pm | |
| Hai ca merge :) Cu multa vointa ce am avut azi am facut si niste demo-uri.Acum astept raspunsuri. | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Mar Noi 04, 2008 3:18 pm | |
| cateva pareri ? PS se vede ca nu ai citit modelul si ai copiat de la alte cereri, ia si uitate acum la model si vezi ce linie iti lipseste | |
|
| |
BacktrackeR Incepator
| Subiect: Re: Cerere Admin Mar Noi 04, 2008 3:36 pm | |
| Defapt chiar am citit modelul si am omis linia aceea din intentie, pt ca nu sunt prea mandru cu rank-ul meu actual, avand in vedere ca am cam tras de par si am lvlat 4 clase in jur de lvl 7-8:P ( acum incep sa imbunatatesc rank-ul si sa joc des pentru el).Recunosc, am tras cu ochiul oricum la mai multe posturi pentru a fi sigur ca fac bine ceea ce fac :) Btw bravo staff-ului tau, vad ca se descurca fain rau pe server si au grija de el, tineti-o asa in continuare | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| |
| |
BacktrackeR Incepator
| Subiect: Re: Cerere Admin Mar Noi 04, 2008 4:37 pm | |
| Meh, sincer cand am venit pe server nu am venit special ca sa fiu admin si am ales un nume la intamplare ca sa incerc serveru:) apoi facand destul xp pe numele asta nu prea aveam chef de change;p asa ca ... iata-ma !!!! | |
|
| |
BacktrackeR Incepator
| Subiect: Re: Cerere Admin Mar Noi 04, 2008 4:39 pm | |
| Nu prea conteaza numele oricum (gogu sincer nici mie numi place lam ales la panarama asa) si se poate si schimba | |
|
| |
s L o W Incepator
Numarul mesajelor : 143 Varsta : 32 Localizare : constanta Rasa preferata : Human Alliance Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Mar Noi 04, 2008 6:45 pm | |
| Il poti schimba dar xp'ul se duce.... | |
|
| |
BacktrackeR Incepator
| Subiect: Re: Cerere Admin Mar Noi 04, 2008 8:30 pm | |
| Pentru mine nu conteaza daca o iau iar de la inceput . Macar am un scop, daca voi iesi trial admin).... xp-u se face rpd doar trebuie sa ai vointa:P, nu ma plang pt ceva xp, joc de fun si daca o fi sa fiu admin trebuie sa iau in serios treaba | |
|
| |
gabonE Incepator
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 44 Localizare : Constanta Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Mar Noi 04, 2008 11:09 pm | |
| ce are numele... ideea este cum se descurca ... avem nevoie de oameni care sa se descurce si sa resspecte ... l`am vazut online joaca binisor ... sa zic pro | |
|
| |
BacktrackeR Incepator
| Subiect: Re: Cerere Admin Mar Noi 04, 2008 11:26 pm | |
| Mersi gabone :) Oricum nu e problema numele si xp-ul. Dau change si aia e..Despre cum ma descurc: am facut ceva demo-uri si o sa fac in continuare, chiar daca nu o sa primesc admin, pt ca imi place serverul si o sa raman pe el cat o sa fie deschis ^^ :)..
Acum ce pot sa fac e sa astept opiniile voastre .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere Admin Mier Noi 05, 2008 12:20 am | |
| ia trimite-mi pm cu parola PS: sa citesti regulamentul adminilor + black-list + coltul adminilor | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin | |
| |
|
| |
| Cerere Admin | |
|