BacktrackeR Incepator
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti Rasa preferata : Warden Harta preferata : cs_italy Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Nume rezervat Joi Noi 06, 2008 2:29 pm | |
| Nume:gogu Xp: 1xlvl 8 4xlvl 7 Motiv: am mai scris o data ,am refacut cererea pentru ca am luat admin( BacktrackeR) si am vazut iar player intrand cu numele meu dinainte "gogu" de data asta cu alt ip... Daca se poate sa fie aceeasi parola ca la admin sau?.. | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Nume rezervat Joi Noi 06, 2008 2:38 pm | |
| pai si de ce sa restrictionam numele gogu ? poate mai sunt si altii cu acest nume (si nu au nicio intentie rea doar ca asa au numele) si tu o sa joci de pe numele BacktrackeR ca pe asta ai admin... eu zic mai bine (daca vrei) sa resetam xpu pe numele gogu si sa iti dau xpu pe care il aveai pe numele cel nou, ce zici ? | |
|
BacktrackeR Incepator
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti Rasa preferata : Warden Harta preferata : cs_italy Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Nume rezervat Joi Noi 06, 2008 3:09 pm | |
| Da sunt de acord cu tine. Mersi :) | |
|
BacktrackeR Incepator
| Subiect: Re: Nume rezervat Joi Noi 06, 2008 8:56 pm | |
| Asa ar fi cel mai bine | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Nume rezervat Mier Noi 19, 2008 12:40 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nume rezervat | |
| |
|