BeBe n00b
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : ka_roadwars_v2 Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: cerere admin Vin Noi 07, 2008 11:13 am | |
| Nick:bebestrumph Varsta:17 Cunostinte comenzi amx: foarte bune Ai mai avut admin pe alte servere:Da Steam: NU dar in curand o sa imi iau Cate ore (pe zi) joci pe server:4-5 ore depinde de zi. Ce rank ai pe server:1623 am lvlat mai multe rase:( Motiv cerere admin: 1.Imi place foarte mult serverul 2.Pot ajuta serverul sa fie cat mai curat alaturi de ceilalti "colegi" 3.Nu am loc cand intru | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: cerere admin Vin Noi 07, 2008 1:17 pm | |
| Nick:bebestrumph glumesti ? nu am vazut niciodata acest nick pe server, poate BeBe vrei sa zici | |
|
BeBe n00b
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : ka_roadwars_v2 Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: cerere admin Vin Noi 07, 2008 8:10 pm | |
| da mereu gresesc.. asa ma scriu mereu :) scuze.. da .. miai zis sa refac cererea :) astept pareri.. | |
|
PriGat Incepator
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 33 Localizare : alexandria Rasa preferata : Orcish Horde Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: cerere admin Sam Noi 08, 2008 12:53 am | |
| bebe joci bine , in schimb ar trebuii sa joci un pic mai multe pe server eu intru dupa-amiaza u poate intri si de dimineata , nu injuri si nu acuzi pe oricine (majoritatea de care mi-ai zis erau codati) eu zic pro! | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: cerere admin Dum Noi 09, 2008 4:49 pm | |
| inca nu te-am vazut pe server cand o sa joci mult mai mult ca acum atunci vei primi o sansa | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere admin | |
| |
|