dejoc n00b
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 29 Localizare : Dorohoi Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_inferno Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Cerere unban dejoc X( Sam Noi 08, 2008 8:55 pm | |
| vreau sa spun ca......eu atunci cand scriam cu end buton, scriam de vrajeala......doar nu la cod pot sa pun AM apasat butonul END pentru ai multumi lui cloud:)) esti nebun.....si in al 2-lea rand cand miai facut poza...eu nu stiam ca stai specator pe mine si ca imi faci poze...... | |
|
dejoc n00b
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 29 Localizare : Dorohoi Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_inferno Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: Cerere unban dejoc X( Sam Noi 08, 2008 8:56 pm | |
| la cod ori e am apasat butonul end pentru a activa cheat [posibil coduri] nici de cand am apasat butonul end pentru ai multumi lui cloud......deci am scris asta prin comanda say: si nici de cand nu am apasat pe end | |
|
dejoc n00b
| Subiect: Re: Cerere unban dejoc X( Sam Noi 08, 2008 8:57 pm | |
| cum poti sa te gandesti ca e de la cod? | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere unban dejoc X( Sam Noi 08, 2008 8:59 pm | |
| - dejoc a scris:
- esti nebun
pentru asta iti dau ban 500 de minute cand te prind pe server.. uitasi ce scrisa prima data cand apasasi pe END ? scrisa Am apasat butonul END pentru a activa coduri sau ceva de genu, ala e plugin iar tu scrisesi intentionat ca sa credem noi altceva :) + nu mai deschide altul | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere unban dejoc X( | |
| |
|