| Reclamatie camulus..... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
NuCorespund Membru
Numarul mesajelor : 259 Varsta : 35 Localizare : Braila Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_westwood Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Reclamatie camulus..... Vin Noi 14, 2008 2:29 pm | |
| | |
|
| |
R3fl3X n00b
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 34 Localizare : departe Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : ka_roadwars_v2 Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie camulus..... Vin Noi 14, 2008 2:43 pm | |
| 1.Din cate stiu eu camulus este un admin foarte bun. 2.Pe awp_bycastor in niciun caz nu este voie cu arme. Nu trebuia sa folosesti si tu...(sau nu ai folosit?) 3.Prietene este o cerere care trebuie respectata...
Ultima editare efectuata de catre R3fl3X in Vin Noi 14, 2008 2:44 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Reclamatie camulus..... Vin Noi 14, 2008 2:44 pm | |
| ma joci destul de mult pe server chiar nu ai prins o harta cu awp si un admin care zicea de nebun FARA ARME PE AWP ? nu cred, trebuia sa stii asta insa si tu camulus ai gresit pentru ca nu ai anuntat deloc trebuia un amx_say FARA ARME, si nu se da ban direct se da slay/kick si a 3 a oara ban ? ok ?
PS camulus nu prea inteleg asta : [14/11/2008 - 14:36:28] [camulus] [Command: "amx_say cine mai omoara ostaticii are ban permanent"] [14/11/2008 - 14:36:28] [camulus] [Command: "amx_say cine mai omoara ostaticii are ban permanent "] | |
|
| |
camulus Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 33 Localizare : TG-JIU Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 22/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie camulus..... Vin Noi 14, 2008 2:48 pm | |
| este adevarat ca nu am spus ca nu au voie cu arme pentru ca il urmaream pe crash si nu stiau decat 2 jucatori ca sunt on in rest toti se dadeau mari ca nu e nici un admin pe server iar lui NuCorespund i-am dat ban 60 de min pentru ca toti ii spuneau sa nu mai joace cu arme dar el primul lucru se ducea in casa si lua arma era pe cs_alpin dar doar odata am spus (trebuia tot ban pe 60 de min) scuze | |
|
| |
NuCorespund Membru
Numarul mesajelor : 259 Varsta : 35 Localizare : Braila Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_westwood Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Reclamatie camulus..... Vin Noi 14, 2008 2:58 pm | |
| ce treaba are cs_alpin cu awp ? prin poza a 3-a ti`am demonstrat ca toti jucau cu arme... si ca sa stii si u eu nu ma duceam in casa ca sa imi iau arma ca imi luan ank dak muream....si aveam arma mereu... nimeni nu mi`a zis niciodata nimic sa nu mai jock cu arme... dak imi spuneai jucam doar cu awp....si eu mi`al luat arma din casa pentru ca si ceilalti foloseau arme.. | |
|
| |
camulus Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 33 Localizare : TG-JIU Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 22/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie camulus..... Vin Noi 14, 2008 3:02 pm | |
| cs_alpin are legatura cu ce a spus cloud ca nu intelege iar pe awp_bycastor singurul care a mai avut arma a fost WEB dar doar o runda ca a murit si pana la urma stiai ca nu ai voie cu arme pe harti gen awp ca doar nu esti nou pe server | |
|
| |
NuCorespund Membru
| Subiect: Re: Reclamatie camulus..... Vin Noi 14, 2008 3:05 pm | |
| cbK-NuCorespund-7up====dai ckick pe ultima poza postata de mine si o sa vezi cei care aveau arme.. in poza aia... dar iti spun sigur ca aveau mai multi.... | |
|
| |
camulus Forum V.I.P™
| Subiect: Re: Reclamatie camulus..... Vin Noi 14, 2008 3:09 pm | |
| atunci imi cer scuze ca ti-am dat doar tie dar o sa am grija si de ei te asigur | |
|
| |
NuCorespund Membru
| Subiect: Re: Reclamatie camulus..... Vin Noi 14, 2008 3:29 pm | |
| Eu ce sa`ti zick frate nu sunt suparat pe tine dar nu este frumos ce ai facut... MZQ trebe sa zica ultimu cuvant ... din partea mea eu te iert sper sa nu patesti nimic cu adminu.. | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Reclamatie camulus..... Vin Noi 14, 2008 3:32 pm | |
| - NuCorespund a scris:
- MZQ trebe sa zica ultimu cuvant
pai logic, cineva tot trebuie sa ii dea thread closed si cum d3x nu e online am sa ii dau eu PS din greseli se invata | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie camulus..... | |
| |
|
| |
| Reclamatie camulus..... | |
|