inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Reclamatie Backtracker

In jos 
+2
PriGat
NuCorespund
6 participan?i
AutorMesaj
NuCorespund
Membru
Membru
NuCorespund

masculin Numarul mesajelor : 259
Varsta : 35
Localizare : Braila
Rasa preferata : Night Elf
Harta preferata : de_westwood
Reputatie :
Reclamatie Backtracker Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Reclamatie Backtracker Right_bar_bleue

Avertismente :
Reclamatie Backtracker Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Reclamatie Backtracker Right_bar_bleue

Data de inscriere : 19/10/2008

Reclamatie Backtracker Empty
MesajSubiect: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeDum Noi 16, 2008 4:01 pm

Daca asta este admin.. eu vb`eam cu Prigat si se baga si el in seama ca.... http://img98.imageshack.us/my.php?image=40269510bg0.jpg ce vrea sa insemne aia cu ultimu om ? adica am voie sa stau in casa pana iese ultimu de acolo ? si dak stam 2 in casa stam toata runda... (NOOB) ... si l`am intrebat frumos .. am vrobit cu tine ? si el imi da gag.... http://img98.imageshack.us/my.php?image=19556056ke7.jpg si cine se crede el ? (KING?) a fost doar o intrebare.... dup`aceea au mai trecut 10-12 runde de cand aveam GAG si am dat si eu retry (Nu mai aveam bani sa`mi cumpar cate ceva de la Shopmenu) si el... http://img511.imageshack.us/my.php?image=92149230se8.jpg .. (Eu nu`i spusesem nimic... nu am vb`it nimic dupa ce am dat retry.... ++++ ca nu stie regulile .... https://infern.all-up.com/regulament-admini-f2/reguli-admini-t13.htm

.--.9.--. Daca un jucator injura/insulta/cere xp/admin pe server primul lucru pe care il faceti va fi sa ii dati gag, apoi kick, iar in ultima instanta ban

el de la gag mi`a dat direct BAN Rolling Eyes
Sus In jos
PriGat
Incepator
Incepator
PriGat

masculin Numarul mesajelor : 124
Varsta : 33
Localizare : alexandria
Rasa preferata : Orcish Horde
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
Reclamatie Backtracker Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Reclamatie Backtracker Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeDum Noi 16, 2008 5:13 pm

ai dat retry dupa gag ...daca iti trecea gagul apoi luai kick !
si eu eram in casa pt ca tocmai intrasem sa iau arma pt ca am dat o comanda si deja incepuse runda!
Sus In jos
NuCorespund
Membru
Membru
NuCorespund

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeLun Noi 17, 2008 12:09 am

ma prigat ... mi`a dat gag da?.... au trecut 10-12 runde... dupaia am dat retry.... si apoi a venit el ca desteptu si mi`a dat BAN.... uitete si u la reguli in primu rand... gag/kick/ban iar el a dat gag/ban.... si retry l`am dat dupa o gramada de timp.... cand am dat retry nu l`am dat ca sa scap de gag l`am dat ca nu mai aveam bani.... si oricum eu nu am zis nimic....
Sus In jos
PriGat
Incepator
Incepator
PriGat

masculin Numarul mesajelor : 124
Localizare : alexandria
Rasa preferata : Orcish Horde
Reputatie :
Reclamatie Backtracker Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Reclamatie Backtracker Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeLun Noi 17, 2008 12:16 am

1.nu conteaza dupa cat timp ai dat retry si pt ce !
2. regula se refera la injuraturi in aceasi runda
ex: gogu a injurat -----> a luat gag
a scapat de gag iar a injurat sau a injurat pe u(say_team) si @ asta vad doar admini
a luat kick si s-a conectat iar atunci ia ban
dar u ai luat gag si apoi ai dat retry pt asta se stie din start ban , eu dau ban 5 de obicei dar daca e ceva grav dau si mai mare !

eu am zis regula cu statul in casa si el a facut alta regula dupa a mea!
cred ca e buna regula cu nu stat in casa pt a face jocul mai interesant (daca stau toti in casa cine mai ataca)
Sus In jos
camulus
Forum V.I.P
Forum V.I.P™
camulus

masculin Numarul mesajelor : 66
Localizare : TG-JIU
Rasa preferata : Human Alliance
Harta preferata : de_rats
Reputatie :
Reclamatie Backtracker Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Reclamatie Backtracker Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 22/09/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeLun Noi 17, 2008 12:18 am

nu iau apararea nimanui ca nu am fost pe server dupa cum a spus prigat probabil ca nu a gresit dar acum mori si tu pentru un ban de 30 de min thinking
gandeste-te ca nu ai prins slot pe server si pac-pac au trecut cele 30 de minute Razz
impacati-va si hai la joc wink
cheers
Sus In jos
NuCorespund
Membru
Membru
NuCorespund

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeLun Noi 17, 2008 1:59 pm

dap dexter... am inteles eu gresit regula ... dar credema backtracker se credea un ZEU si asta manerveaza cel mai tare .... ..... oricum eu zic ca normal ar fi fost sa imi dea si kick ... asta e acum trebuie sa`i explice cineva lui backtracker ca nu Este zeu si ca nu trebuie sa se bage in discutiile altora ... (Daca vorbeam urat si deranjam trebuiea prigat sa imi dea gag si atunci eu intelegeam... dar nu ... el fiind u ZEU se baga.. nu cred ca pe prigat l`a deranjat intrebarea mea .. cu`m nici el nu trebuiea sa imi dea gag si sa se bage in seama aiurea ...

As dori Sa se tina cont de acest Lucru !

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀Multumesc▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Sus In jos
gabonE
Incepator
Incepator

masculin Numarul mesajelor : 65
Varsta : 44
Localizare : Constanta
Reputatie :
Reclamatie Backtracker Left_bar_bleue30 / 10030 / 100Reclamatie Backtracker Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 12/10/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeLun Noi 17, 2008 5:30 pm

mi se pare normal ca ti s-a dat gag ... cam agitai apele .. si eu as fi procedat la fel nnu conteaza ce admin iti da gag daca agiti apele ... sunt pusi acolo ca sa nu asiste ceilalti jucatori la certuri si supozitii facute de orisicine ... Mi se pare normal ce a facut Backtracker
Sus In jos
NuCorespund
Membru
Membru
NuCorespund

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeLun Noi 17, 2008 5:51 pm

Gabone
1 nu vorbeam cu backtracker ...
2 dak prigat credea ca agit apele si ca`l enervez putea sa imi dea el gag...
3 back... sa bagat si el in seama si crede ca daca are admin este ZEU
Sus In jos
BacktrackeR
Incepator
Incepator
BacktrackeR

masculin Numarul mesajelor : 92
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti
Rasa preferata : Warden
Harta preferata : cs_italy
Reputatie :

Avertismente :

Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeLun Noi 17, 2008 7:17 pm

NuCorespund eu spun sa te calmezi si sa gandesti inainte sa spui ceva.

1.In primul rand de ce vorbesti cu mn cu expresii de gen "noob" si "desteptu" cand eu nu am folosit ceva asemanator la adresa ta?

2.Deci tu vorbeai cu prigat acuzandu-l, iar eu stiind ca era "brb" deci am raspuns normal spunand ca "era AFK si NU era ultimul OM" rezultand CA -- Acuzatia ta este f a l s a --, tu AI insistat ca Prigat a gresit!,desi EL nu a gresit cu nimic. Mi-ai raspuns cu fler asa de "smecher" -mai luat la misto- ( "da ce cu tn vb?")... e ca si cum tu ai zice "Mai dute naibii ma daci, ce te bagi in seama?"(scuze pt limbaj)

3.ORICE admin are voie sa dea gag!

4.Nu EU tiam dat banul.

5.Gag-ul lai primit pt ca nu a fost prima oara cand vorbeai asa. Multi mai spun anumite cuvinte "un pic strambe" ( PT acestea nu se da gag direct in opinia mea, ci eu le cam adun).Cand se umple paharul si deja dam in limbaj de mahala , vine gag-ul...
Sus In jos
BacktrackeR
Incepator
Incepator
BacktrackeR

masculin Numarul mesajelor : 92
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti
Rasa preferata : Warden
Harta preferata : cs_italy
Reputatie :

Avertismente :

Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeLun Noi 17, 2008 7:19 pm

Am uitat sa mai zic:
6. Chiar nu abuzez de postul meu de "Admin" si NU ma cred "ZEU" !!! chiar inca nici nu ma consider la nivelul profesional, fiecare invata pe zi ce trece ... Mai intreba si in stanga si in dreapta pe server despre mine si nu prea cred ca o sa auzi chestii Negative...
Sus In jos
NuCorespund
Membru
Membru
NuCorespund

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeMar Noi 18, 2008 1:11 am

nu aud... dar faci o gramada.... nu te crezi ZEU ? dar ce erau cu gesturile alea ?
te crezi erou ? sau crezi ca esti primu admin care am vb cu el ?
si spui ca pe zi ce trece se invata ca sa vada mzq sau dexter si sa te ierte...

din partea mea poate sa zice ce or vrea eo`i respect pe toti admini mai putin astia care`s inganfati... adica pe tine cand o sa te vad pe server nu o sa vb cu tine.. doar dak`mi ceri poze sau alte genuri deastea...

Mersi...
Sus In jos
gabonE
Incepator
Incepator

masculin Numarul mesajelor : 65
Varsta : 44
Localizare : Constanta
Reputatie :
Reclamatie Backtracker Left_bar_bleue30 / 10030 / 100Reclamatie Backtracker Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 12/10/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeMar Noi 18, 2008 12:32 pm

Parerea mea este ca sa asteptam o decizie de la cloud ... in orice caz nu sunt de acord cu pedepsirea lui blacktraker in nici un fel mi se pare absolut corect ceea ce a facut si faptul ca ai luat ban dupa reconnect cu gag ... ceea ce imi pare rau este ca u ai luat 60 ci a fost indulgent si ti`a dat 30 ca sa te umflii tu in pene din nou aici ... MI SE PARE ABSOLUT NORMAL CA UNU TI`A DAT GAG SI ALTUL BAN ... ASTA INSEAMNA CA ADMINII CARE SUNT PE inF-war3FT sunt uniti intre ei si se respecta luand masuri impotriva celor care nu`i respecta si nu respecta ceilalti jucatori facand pe interesantii si dandu`se mari ca se ia de admini ... NU AGREEZ ASTFEL DE COMPORTAMENNT DIN PARTEA NICIUNUI JUCATOR FATA DE ADMINI si sa iti zic si de ce ... in timp ce voi jucati linistiti si strigati ca ala are cod si ca ala nu are cod adminii isi pierd cel putin jumatate din timpul petrecut pe server urmarind dupa codati asa ca nu vine unul ca tine sa agite apele si sa se dea interesant ... din partea mea discutia este incheiata si il rog pe cloud sa dea un thread closed impreuna cu decizia lui
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Reputatie :
Reclamatie Backtracker Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Reclamatie Backtracker Right_bar_bleue

Avertismente :
Reclamatie Backtracker Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Reclamatie Backtracker Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitimeMar Noi 18, 2008 3:11 pm

o sa tin cont de aceasta reclamatie, insa nu voi lua masuri acum.
ce vreau eu, este ca un admin sa nu se bage in treburile altora (nu ma refer neaparat la cazul asta) daca nucorespun de exemplu se cearta cu prigat sau alte vorbe contradictorii, rog ca doar prigat (sau adminul in cauza) sa ia masuri, poate prigat nu vruia sa ii dea gag.
Closed
Sus In jos
https://infern.all-up.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie Backtracker   Reclamatie Backtracker Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatie Backtracker
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» BacktrackeR - Black List
» Reclamatie BeBe
» Reclamatie by pff
» reclamatie
» reclamatie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Server inF-War3FT.idLe.ro :: Reclamatii Admini-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente