BloodRayne n00b
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 34 Localizare : Sibiu Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Reclamatie Manau Mar Noi 18, 2008 9:30 am | |
| | |
|
manau Membru
Numarul mesajelor : 329 Varsta : 36 Localizare : chisinau Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_inferno Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 20/10/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Manau Mar Noi 18, 2008 12:45 pm | |
| lamurire: 1 rind eu mam uitat la jucatorii care credeau toti ca au wall. nu aveau. 2 rind mai bine ii banam pe cei care amenintau dar nu leam dat nici gag iam lasat sa joace 3 rind eu la inceput am pus un awp deoarece erau putini jucatori.a 2 oara am pu la vot awp peste 10 min cum e in regulament (si nu am pus din capu meu dar am dat la vot voi singuri ati ales awp) 4 da eu is incepator (ca admin)dar ma dau eu.stiu ca e usor sa clci in picioare. ps:eu cind nu eram admin tot multi imi ziciau ca is codat, asa si voi acu amenintati pe toti care puteti. | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Manau Mier Noi 19, 2008 12:38 am | |
| manau sper sa nu se mai repete, daca citesti tot ce trebuie sa citesti pe la regulamente, comenzi amx, coltul adminilor, black-list admini etc... te descurci, altfel... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie Manau | |
| |
|