Tojara n00b
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 41 Localizare : Brasov Rasa preferata : Warden Harta preferata : de_inferno Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Ai aprobat dar nu s-a intamplat nimic ( [moon] ) Vin Noi 21, 2008 3:59 pm | |
| Am facut cere de admin ...s-a aprobat dar nu mi-ai mai dat nici un raspuns ...mi-ai zis sa`ti trimit nick si pas in pm si ti-am trimis ...acum as vrea sa stiu daca primesc sau nu ...daca ai citit sau nu pm ...
Doamne ajuta | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Ai aprobat dar nu s-a intamplat nimic ( [moon] ) Vin Noi 21, 2008 4:06 pm | |
| verifica te rog pm-ul TAU, pentru ca eu ti-am trimis un pm (nu-l mai am pt ca salveaza decat 50 in outbox si de atunci am primit peste 100, deci s-a sters acel pm) si raspunde-mi la acea intrebare pe care o gasesti acolo PS ti-am trimis pm-ul atunci cand ai fost aprobat insa nici pana acum nu mi-ai rasp la intrebarea aia.. | |
|
NuCorespund Membru
Numarul mesajelor : 259 Varsta : 35 Localizare : Braila Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_westwood Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Ai aprobat dar nu s-a intamplat nimic ( [moon] ) Sam Noi 22, 2008 1:07 am | |
| Asta dovedeste ca nu ai mai intrat pe forum de foarte mult timp .../... sau ca nu stii sa umbli pe forum ..... | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Ai aprobat dar nu s-a intamplat nimic ( [moon] ) Sam Noi 22, 2008 12:49 pm | |
| + | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ai aprobat dar nu s-a intamplat nimic ( [moon] ) | |
| |
|