Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: hai ca i culmea :)) Vin Aug 22, 2008 8:55 am | |
| Nume cu care jucai pe sv :Serban ip:89.45.219.242 data si ora :09:51 harta :De_dust2 nume admin/i :Shoava
Dece imi dati ban ma ??? nu ati vaz ca nu am coade??? voi chiar credeti ca am coade??? X( nu ati mai vazut pe cineva sa joace binee ?????????
si dc nu mi ai facut ss ban ??? dc ma ??? ca sa nu am cum sa ma apar ??? | |
|
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: hai ca i culmea :)) Vin Aug 22, 2008 9:00 am | |
| aveti incredere in mine... nu am ,nu joc ,nici nu voi juca cu coade ..... ( nu am dc sa joc codat.... va rog nu mi mai dati banuri asa doar pt ca joc bine... faceti mi poze inainte ... va rooog | |
|
Serban Forum V.I.P™
| Subiect: Re: hai ca i culmea :)) Vin Aug 22, 2008 9:23 am | |
| Dumblebee [ Andriesei stefan] gg: dc am luat ban ? Dumblebee [ Andriesei stefan] gg: zi moticu ? Dumblebee [ Andriesei stefan] gg: motivu * scuze /\/\o$T \/\/@nTe[): bai /\/\o$T \/\/@nTe[): tiam dat blind /\/\o$T \/\/@nTe[): si u jucai in continuare Dumblebee [ Andriesei stefan] gg: nu mi ai dat nici un blind /\/\o$T \/\/@nTe[): taci drq macar /\/\o$T \/\/@nTe[): taci ma /\/\o$T \/\/@nTe[): ! Dumblebee [ Andriesei stefan] gg: pfoai ma... Dumblebee [ Andriesei stefan] gg: mi ai dat blind pt 1 sec Dumblebee [ Andriesei stefan] gg: ... /\/\o$T \/\/@nTe[): 10000 de minute astepti /\/\o$T \/\/@nTe[): TACI /\/\o$T \/\/@nTe[): dak nu iti dau permanent de acum | |
|
Shoava Incepator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 33 Localizare : Rm.Valcea Rasa preferata : Shadow Hunter Harta preferata : de_rats Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 02/08/2008
| Subiect: Re: hai ca i culmea :)) Vin Aug 22, 2008 9:29 am | |
| bai ca si la fotbalistu la fel si u......1)atata timp cat ti sa facut dupa o secunda ecranu inpoi inseamna ca ai coduri!!!!! 2)prima oara ai zis ca nu tiam dat blind apoi ai intors`o ca tiam dat pt o secunda!!! Deci...data viitoare dak te mai prind cu coduri ai ban permanent!!!acum doar astepti 10000 de minute..ca nu e permanent!!! Closed~ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: hai ca i culmea :)) | |
| |
|