inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Va rog credetima...

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Serban
Forum V.I.P
Forum V.I.P™
Serban

masculin Numarul mesajelor : 1174
Varsta : 30
Localizare : Botosani
Rasa preferata : Human Alliance
Harta preferata : 35hp
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
Va rog credetima... Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Va rog credetima... Right_bar_bleue

Avertismente :
Va rog credetima... Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Va rog credetima... Right_bar_bleue

Data de inscriere : 17/08/2008

Va rog credetima... Empty
MesajSubiect: Va rog credetima...   Va rog credetima... Icon_minitimeVin Aug 22, 2008 9:41 am

Numele de pe sv : Serban
IP :89.45.219.242
Ora la care am primit ban : 09:51
Harta: de_dust2
adminul : shoava

acuma .... daca ma credeti bn daca nu... v am zis nu am dc sa joc cu coade.... dar dc nu mi ai facut si mie poze??? sa le pun si eu pe forum... sa le vada si cloud.... ca cu tine nu se poate vorbi .... esti prea in potriva mea.... eu stiu ca nu am coade si cine ma crede bine.... sa si dea si cloud cu parerea.... eu zic ca trebuia sa mi faci si poze.... X( si daca as avea cod... nu m as lupta atata pt unban... ca doar daca am coade... nu mi l scoateti oricum.... deci eu lupt pt un ban luat pe nedrept....

SI NU MAI DA CLOSED>>>> LASAL SI PE CLOUD SA VADA
Sus In jos
Shoava
Incepator
Incepator
Shoava

masculin Numarul mesajelor : 100
Varsta : 33
Localizare : Rm.Valcea
Rasa preferata : Shadow Hunter
Harta preferata : de_rats
Reputatie :
Va rog credetima... Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Va rog credetima... Right_bar_bleue

Avertismente :
Va rog credetima... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Va rog credetima... Right_bar_bleue

Data de inscriere : 02/08/2008

Va rog credetima... Empty
MesajSubiect: Re: Va rog credetima...   Va rog credetima... Icon_minitimeVin Aug 22, 2008 10:51 am

bn...closed
Sus In jos

Va rog credetima...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Server inF-War3FT.idLe.ro :: Cereri Ban/Unban :: Cereri Unban-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente