| Cerere Admin - Rob1k | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Rob1k n00b
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 31 Localizare : Pitesti Rasa preferata : Crypt Lord Harta preferata : de_inferno Arma preferata : AWP Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Cerere Admin - Rob1k Mar Aug 26, 2008 4:41 pm | |
| Nick: Rob1k Varsta: 15 Cunostinte comenzi amx: Foarte bune Ai mai avut admin pe alte servere: Da, am avut chiar si propriul meu server de war3ft. *Rangul cerut: Daca se poate admin daca nu sint multumit cu slot. Cate ore (pe zi) joci pe server: Cat pot de mult probabil ~4 ore Motiv: Imi place serverul si vreau sa ajut la popularea dar si intretinerea lui :) | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin - Rob1k Mar Aug 26, 2008 4:43 pm | |
| ok astept parerei de la alti admini da numai peste cateva zile ca deocamdata esti nou asa ca peste 3-4 zile o sa ai raspuns | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin - Rob1k Mar Aug 26, 2008 4:45 pm | |
| eu is pro.... dar mai joaca pe sv | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin - Rob1k Mar Aug 26, 2008 4:58 pm | |
| serbane cum sa fii pro dupa ce juca o ora...? poate e si el din categoria "joaca 10 min face cerere de admin si dupa dispare" | |
|
| |
Rob1k n00b
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 31 Localizare : Pitesti Rasa preferata : Crypt Lord Harta preferata : de_inferno Arma preferata : AWP Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin - Rob1k Mar Aug 26, 2008 5:05 pm | |
| ok atunci mai joc si astept sa va spuneti parerea | |
|
| |
Fr0sty Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 30 Localizare : La calculator Rasa preferata : Warden Harta preferata : ka_roadwars_v2 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin - Rob1k Mar Aug 26, 2008 5:09 pm | |
| Deocamdata Contra.....nu prea ai jukat.....dupa ce mai joci o sa schimb parerea | |
|
| |
Shoava Incepator
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 33 Localizare : Rm.Valcea Rasa preferata : Shadow Hunter Harta preferata : de_rats Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 02/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin - Rob1k Mar Aug 26, 2008 5:15 pm | |
| CONTRA si pt admin si pt slot...tati altii joaca de cnd sa deschis serv si nu au nici macar slot si nici nu cer....de:|....nu te supara....joaca mai mult si ti se va da...io zic sa mai dai o cerere de slot peste 5 zile asa:X......sa fi iubit.....nu dau din suflet pro sau contra dau din realitate.....Don`t WorRyY..... .....si ca sa fie totu` complet...uite`te pe forum si u....azi teai inregistrat...esti cel mai nou om inregistrat | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin - Rob1k Mar Aug 26, 2008 5:23 pm | |
| nush ... eu l am mai vaz... dar nu chiar asa de mult... dar juca si binishor | |
|
| |
Fr0sty Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 30 Localizare : La calculator Rasa preferata : Warden Harta preferata : ka_roadwars_v2 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin - Rob1k Mar Aug 26, 2008 6:28 pm | |
| - Serban a scris:
- nush ... eu l am mai vaz... dar nu chiar asa de mult... dar juca si binishor
,,nu chiar asa de mult" ....asta spune multe....daca nu molt... :alien: | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere Admin - Rob1k Mier Aug 27, 2008 6:04 pm | |
| respins faci cerere atunci cand meriti | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin - Rob1k | |
| |
|
| |
| Cerere Admin - Rob1k | |
|