GhostOne n00b
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 37 Localizare : Tg-Jiu Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Cerere Admin Lun Sept 01, 2008 10:55 pm | |
| Nick:GhostOne Varsta:21 Cunostinte comenzi amx: foarte bune Ai mai avut admin pe alte servere: DA Rangul cerut: admin Cate ore (pe zi) joci pe server:3-4chiar 5 ore pe zi Motiv:Imi place serveru foarte mult... urasc codatii si vreau sa scap de ei.vreau sa fie un joc curat | |
|
Al3CS Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 770 Varsta : 31 Localizare : slatina Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_inferno Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Lun Sept 01, 2008 11:04 pm | |
| de la mine un mare PRO ... il cunosc si de pe alte servere war3 si e admin bun | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Lun Sept 01, 2008 11:11 pm | |
| bv ai deschis alt topic la nici 10 min dupa ce ti-l am inchis pe celalat si ti-am si spus de ce ... +warn pe forum si o luna indiferent de ce ai face nu o sa primesti nici macar slot + daca mai deschizi alt topic ban si pe forum si pe server | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin | |
| |
|