| Cerere de unban?x2 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Nosx n00b
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Cerere de unban?x2 Joi Sept 25, 2008 8:44 pm | |
| Nume cu care jucai pe server : Nosx Ip : 89.43.105.247 Data si ora : 21:35 Nume Admin/i care erau pe server : Dumblebee *Dovada: Nu stiam ce trebuia sa fac si l-am intrebat pe dumblebee in repetate randuri ce sa fac, el imi spama sec " pozele la id in 2 min, 1 min , 10 sec sau ban ", nu mi-a zis nimeni ce sa fac asa ca nu am facut niciun screenshot, dar ca dovada va puteti uita la rankul meu, un codat nu are asemenea statsuri nu?
P. S. : va rog luati in considerare ce am zis si in threadul precedent.
Multumesc. | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Cerere de unban?x2 Joi Sept 25, 2008 9:06 pm | |
| pai daca nu stii sa dai doua poze normal ca ai luat ban:))
si daca ai juca codat ai ajunge mai repede la un rank decat daca ai juca fara cod;) | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere de unban?x2 Joi Sept 25, 2008 9:24 pm | |
| 1. - Nosx a scris:
- Cloud imi poti da niste info cum sa rezolv asta? (si eu care vroiam sa fac applicatie pt admin )
ScreenShotu-rile sunt lucruri elementare pentru admini si din cate vad nu ai deloc idee cu ce se mananca asa ca te scutesc sa mai faci "applicatie pt admin" ca o sa o faci degeaba si 2. - inF^cLOuD//mZq a scris:
* SceenShotul il gasiti in folderul in care aveti instalat jocu EXEMPLU : D/Jocuri/Counte-Strike 1.6/cstrike/ScreenShot00 iar apoi uploadati ScreenShotu pe http://imageshack.us/
La tine sunt vreo 3-4 SS cautale si fai cum scrie mai sus PS chiar nu ai vazut la 2. ca scria la model | |
|
| |
Dumblebee Expert
Numarul mesajelor : 697 Varsta : 34 Localizare : Botosani .... Rasa preferata : Shadow Hunter Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 07/09/2008
| Subiect: Re: Cerere de unban?x2 Joi Sept 25, 2008 9:41 pm | |
| HMMM... TI AM ZIS CA TRE SA MI DAI POZELE LA ID U ALA... U NU AI ASCULTAT... SI NU MAI AVEAM CHEF SA ASTEPT TI AM DAT DESTUL TIMP SI DUPA CE REPET CA NEBUNU.,.. MA INTREBI CE TREBUIE SA FAC.... PUNE POZELE PE FORUM.... | |
|
| |
Nosx n00b
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Cerere de unban?x2 Vin Sept 26, 2008 11:23 am | |
| Serbane, eu am zis sa te uiti la rankstats, daca eram codat cred ca aveam un pic mai multe headshoturi si o efficienta / acc mai mare tu nu crezi?
Ultima editare efectuata de catre Nosx in Vin Sept 26, 2008 11:52 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Nosx n00b
| Subiect: Re: Cerere de unban?x2 Vin Sept 26, 2008 11:40 am | |
| | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Cerere de unban?x2 Vin Sept 26, 2008 12:27 pm | |
| lol....cod...parerea mea...prea multe headshoturi cu shotgunu | |
|
| |
Strang3 n00b
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 37 Localizare : Buzau Rasa preferata : Night Elf Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 24/09/2008
| Subiect: Re: Cerere de unban?x2 Vin Sept 26, 2008 12:42 pm | |
| lol..cod...sari repede cu acuzatiile....ai auzit de renumitu BULAN?sau paote baiatu are skill shtie sa joace...normal...la 14 ani nu potzi conshtientiza asha ceva... | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere de unban?x2 Vin Sept 26, 2008 2:14 pm | |
| - Serban a scris:
- lol....cod...parerea mea...prea multe headshoturi cu shotgunu
++ te rog abtinete de la astfel de comentarii iti scot banu, PS degeaba zici de rankstats de top15 ca joci de mult timp sau alte chestii ca asta nu inseamna ca nu trebuie sa te verificam... sunt si "specimene" de joaca de mult timp si isi activeaza coadele cand nu sunt admini online exemplu Speed^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere de unban?x2 | |
| |
|
| |
| Cerere de unban?x2 | |
|