gangster User Banat
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 29 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: AM PRIMIT BAN DEGEABA ... DIN NOU Dum Aug 10, 2008 4:47 pm | |
| Nume cu care jucai pe sv : GanGsTeR<Tl><ANTIVIRUS> ip : data si ora : 10-08-2008 5:40 harta : de_dust2 nume admin/i : inf^cLouD//mZq
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: AM PRIMIT BAN DEGEABA ... DIN NOU Dum Aug 10, 2008 4:50 pm | |
| banu pentru aim nu se scoate... joaca pe alt server cu aim ca pe asta nu o sa mai joci | |
|
gangster User Banat
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 29 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: EU NU JOC CU COADE Dum Aug 10, 2008 6:22 pm | |
| nu am avut aim !!!! eu dau headshot din pricepere sau din noroc !!!! nu joc cu coade ... si in plus ce dovada ai ca aveam aim ???? | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: AM PRIMIT BAN DEGEABA ... DIN NOU Dum Aug 10, 2008 6:28 pm | |
| dovada o am ca ma pricep la cine e codat,am stat spec pe tine 3 runde din care 9 din 10 kiluri le aveai prin hs si in + iti tremura tinta,tragi la picioare si imediat iti sare tinta la cap crede-ma ca diferentiez jucatorii cu aim PS n-as avea niciun motiv sa iti dau ban daca joci corect,n-am nimic cu tine dar ai aim clar,banu nu se scoate | |
|
gangster User Banat
| Subiect: Re: AM PRIMIT BAN DEGEABA ... DIN NOU Dum Aug 10, 2008 7:01 pm | |
| stii dc dau head cand pun tinta la picioare ???? fiindca am un cs de asa natura incat daca trag incontinuu trebuie sa pun tinta mai jos pt ai putea nimeri nu stiu de ce e asa cs-ul meu dar oricum ... si daca nu ai avea nimic cu mine nu mi-ai fi dat ban ... apropo aimul pune tinta pe cap nu face gloantele sa se duca la cap cand tintesti la picioare sa stii PS : contacteaza-ma la ID-ul de messenger octy_the_gangster pt ca ar fi mai ushor sa explic | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
| Subiect: Re: AM PRIMIT BAN DEGEABA ... DIN NOU Dum Aug 10, 2008 7:18 pm | |
| - inF^cLouD//mZq a scris:
- iti tremura tinta,tragi la picioare si imediat iti sare TINTA la cap
- gangster a scris:
- apropo aimul pune tinta pe cap nu face gloantele sa se duca la cap cand tintesti la picioare sa stii
nu prea vezi bine "sa stii" si lasa vrajeala cu csu "special" pe care il ai tu Topic cLosed | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: AM PRIMIT BAN DEGEABA ... DIN NOU | |
| |
|