rycko n00b
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 40 Localizare : ploiesti Rasa preferata : Orcish Horde Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Sam Sept 13, 2008 8:24 pm | |
| am luat ban aiurea ca nu e adminu atent cand ii dau id sa ii trimet pozele. va rog sa imi anulati ba nul. - Cod:
-
[tr] ASTA E IP.79.119.93.6 si daca doritzi si pozele intrati pe mes.id.RYCKO_YOOO@YAHOO.COM | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Sam Sept 13, 2008 8:26 pm | |
| intra in cs si cauta poza pentru ca d3x a folosit comanda amx_ssban (adica ti-a facut si poza cand ti-a dat ban) si uploadeaz-o pe http://imageshack.us/ | |
|
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Sam Sept 13, 2008 9:26 pm | |
| I-am facut 2 poze. Cloud, ai toate detaliile in log. I-am facut 2 poze si in mod repetat i`am zis ca are 2 minute sa imi dea pozele la ID:.... El imi da ID`ul lui si joaca in continuare. Este in interesul meu sa te bag pe tine in lista ca tu sa nu te mai deplasezi? Nu vrei sa caut eu in locul tau cele 2 poze in cs? Ai totul in log cloud. Banul l`am dat pentru ca a refuzat sa imi dea pozele. Cele 2 poze + poza din ssban = 3 poze ai de uploadat. Plus ca l`a rugat pe dumb sa il bag in lista sa discut cu el, am facut si acest lucru, desi nu eram obligat. I-am zis pentru ce i`am dat ban (neprezentare poze) ... tot eu nu intelegeam, lol. I`am dat adresa forumului sa faca cerere unban, altfel nu il debanez. A inceput sa ma injure la sfarsit. Eu nu scot niciun ban, asta o face doar cloud. Bafta! | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Sam Sept 13, 2008 9:31 pm | |
| pai in acest caz si dupa cum te stiu... iti dau dreptate si daca zici ca te-a injurat u hotarasti daca ii scoti sa nu banul :) | |
|
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Sam Sept 13, 2008 9:39 pm | |
| Cand a inceput sa ma injure, i`am dat ignore. Nu mai am discutia cu el. Daca este el amabil, il rog sa FACA PRIN DISCUTIEI, nu sa dea copy paste! Nu vreau sa modifice texttul cum vrei. Maresti fereastra si faci print, altfel, este egal cu zero! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba | |
| |
|