inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
rycko
n00b
n00b

masculin Numarul mesajelor : 2
Varsta : 40
Localizare : ploiesti
Rasa preferata : Orcish Horde
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Left_bar_bleue0 / 1000 / 100dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Right_bar_bleue

Avertismente :
dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Left_bar_bleue0 / 1000 / 100dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Right_bar_bleue

Data de inscriere : 13/09/2008

dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Empty
MesajSubiect: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba   dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Icon_minitimeSam Sept 13, 2008 8:24 pm

am luat ban aiurea ca nu e adminu atent cand ii dau id sa ii trimet pozele.
va rog sa imi anulati ba thinking nul.
Cod:
[tr] ASTA E IP.79.119.93.6
si daca doritzi si pozele intrati pe mes.id.RYCKO_YOOO@YAHOO.COM
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Reputatie :
dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Left_bar_bleue100 / 100100 / 100dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Right_bar_bleue

Avertismente :
dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Left_bar_bleue5 / 1005 / 100dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba   dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Icon_minitimeSam Sept 13, 2008 8:26 pm

intra in cs si cauta poza pentru ca d3x a folosit comanda amx_ssban (adica ti-a facut si poza cand ti-a dat ban) si uploadeaz-o pe http://imageshack.us/ wink
Sus In jos
https://infern.all-up.com
d3xter
Moderator
Moderator™
d3xter

masculin Numarul mesajelor : 338
Varsta : 38
Localizare : Romania
Rasa preferata : Human Alliance
Harta preferata : de_westwood
Reputatie :
dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Left_bar_bleue75 / 10075 / 100dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 15/08/2008

MesajSubiect: Re: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba   dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Icon_minitimeSam Sept 13, 2008 9:26 pm

I-am facut 2 poze.
Cloud, ai toate detaliile in log.
I-am facut 2 poze si in mod repetat i`am zis ca are 2 minute sa imi dea pozele la ID:....
El imi da ID`ul lui si joaca in continuare.
Este in interesul meu sa te bag pe tine in lista ca tu sa nu te mai deplasezi?
Nu vrei sa caut eu in locul tau cele 2 poze in cs?
Ai totul in log cloud.
Banul l`am dat pentru ca a refuzat sa imi dea pozele.
Cele 2 poze + poza din ssban = 3 poze ai de uploadat.
Plus ca l`a rugat pe dumb sa il bag in lista sa discut cu el, am facut si acest lucru, desi nu eram obligat.
I-am zis pentru ce i`am dat ban (neprezentare poze) ... tot eu nu intelegeam, lol.
I`am dat adresa forumului sa faca cerere unban, altfel nu il debanez.
A inceput sa ma injure la sfarsit.
Eu nu scot niciun ban, asta o face doar cloud.
Bafta!
Sus In jos
http://www.cocalari.com
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Reputatie :
dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Left_bar_bleue100 / 100100 / 100dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Right_bar_bleue

Avertismente :
dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Left_bar_bleue5 / 1005 / 100dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba   dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Icon_minitimeSam Sept 13, 2008 9:31 pm

pai in acest caz si dupa cum te stiu... iti dau dreptate si daca zici ca te-a injurat u hotarasti daca ii scoti sa nu banul :)
Sus In jos
https://infern.all-up.com
d3xter
Moderator
Moderator™
d3xter

masculin Numarul mesajelor : 338
Varsta : 38
Localizare : Romania
Rasa preferata : Human Alliance
Harta preferata : de_westwood
Reputatie :
dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Left_bar_bleue75 / 10075 / 100dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 15/08/2008

MesajSubiect: Re: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba   dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Icon_minitimeSam Sept 13, 2008 9:39 pm

Cand a inceput sa ma injure, i`am dat ignore. Nu mai am discutia cu el. Daca este el amabil, il rog sa FACA PRIN DISCUTIEI, nu sa dea copy paste! Nu vreau sa modifice texttul cum vrei. Maresti fereastra si faci print, altfel, este egal cu zero!
Sus In jos
http://www.cocalari.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba   dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba Icon_minitime

Sus In jos

dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ca sa stiu si eu --- Dexter
» reclamatie la adresa adminu dexter
» AM PRIMIT BAN DEGEABA
» AM PRIMIT BAN DEGEABA ... DIN NOU
» am luat unban pe degeaba

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Server inF-War3FT.idLe.ro :: Cereri Ban/Unban :: Cereri Unban-
Mergi direct la:  
creează un forum | Jocuri video | FPS - First Person Shooter | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente