WhiteWish n00b
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 34 Localizare : braila Arma preferata : AWP Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Cerere Admin Mar Oct 07, 2008 12:50 am | |
| Nick: WhiteWish Varsta: 18 ani Cunostinte comenzi amx: Bune Ai mai avut admin pe alte servere: Da Steam: Nu, din pacate Cate ore (pe zi) joci pe server: minim 8 ore Motiv: Hmmmm...Admini sunt putini si de obicei dupa ce ies ei inrta codatzii la greu ... si 2 la mana cred ca sa cam saturat dexter sai tot zic ca sunt codatzi pe server si sa intre el | |
|
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Mar Oct 07, 2008 1:01 am | |
| lol, nu m-am saturat, doar ca nu ii pot bana daca nu mai sunt activi pe server. Din partea mea ai o bila alba! P.S. Daca vei primi admin, sa incerci sa nu mai injuri atunci cand mori. | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Mar Oct 07, 2008 1:11 pm | |
| esti activ insa cum spune si d3xter - injuri si daca injuri chiar si decat o data pe server, slabe sanse sa iei admin :) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin | |
| |
|