Mr.snooz n00b
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 35 Localizare : Baia Mare Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : Deagle Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Reclamatie serial killer ala Vin Oct 17, 2008 9:18 pm | |
| Uita`te te rog , ieri , intreaba-l pe la ce ora a fost pe server si uita`te ce face el in primele 10 min cu 20 jucatori pe server , si in ultimele 3 dupa ce da serverul automat harta la vot , sa te uiti sa vezi ce podoaba ai . Si te mai miri ca nu ai o comunitate formata ...
Vorbim cand le vine mintea la cap ... E frumos sa dai la copii de gradinita admin , stiu ! | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Reclamatie serial killer ala Vin Oct 17, 2008 9:43 pm | |
| Mr.snooz din cate vad esti cam singurul care te plangi de : starea serverului, de toti adminii, de hartile de pe server, de eu mai stiu ce... fara dovada reclamatia = 0 PS: daca tot nu iti convine atat de mult cum e serverul esti liber sa joci pe oricare alt server doresti. | |
|
Mr.snooz n00b
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 35 Localizare : Baia Mare Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : Deagle Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie serial killer ala Dum Oct 19, 2008 3:50 pm | |
| Uita-te si monitorizeaza , poate o sa iti scimbi parerea despre mine , si daca vroiam sa plec , deja eram dus. | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Reclamatie serial killer ala Dum Oct 19, 2008 4:00 pm | |
| am mai primit reclamatie impotriva lui, asa ca am hotarat sa ii suspend adminul pe o perioada nedeterminata, i-am spus prin pm ce a gresit si ce trebuie sa invete... si sa speram ca o sa invete! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie serial killer ala | |
| |
|