inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ca sa stiu si eu --- Dexter

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Mr.snooz
n00b
n00b
Mr.snooz

masculin Numarul mesajelor : 14
Varsta : 35
Localizare : Baia Mare
Rasa preferata : Human Alliance
Harta preferata : de_rats
Arma preferata : Deagle
Reputatie :
Ca sa stiu si eu ---  Dexter Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ca sa stiu si eu ---  Dexter Right_bar_bleue

Avertismente :
Ca sa stiu si eu ---  Dexter Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ca sa stiu si eu ---  Dexter Right_bar_bleue

Data de inscriere : 17/09/2008

Ca sa stiu si eu ---  Dexter Empty
MesajSubiect: Ca sa stiu si eu --- Dexter   Ca sa stiu si eu ---  Dexter Icon_minitimeVin Oct 17, 2008 10:08 pm

Dc` mi`ai dat ban , asha fara motiv , numai ca sa ma scotzi de pe server shi sa ma scotzi din mana ??!! Ai impresia k` nu dispertzuiesc destul admini care fac asha ceva ??!!
Uite , nu`mi place sa fac asta , dar o fac , shi imi cer scuze fatza de Slow . Am crezut ca el mi`a dat ban , scuze si tot respctul .

Insa pentru tine dex , crede-ma de fiecare data cand o sa pot sa`tzi bag bete in roata o voi face , si promit ca eu voi fi cea mai mare grija a ta , nimeni altcineva . Chiar daca ai admin , nu trebuie sa faci abuz !

Iti recomand sincer sa nu raspunzi la mesaju asta si sa lasi lucrurile asa cum sunt , stim cu totii ca tu esti cel care a gresit aici.

App , politetea o obtin oamenii care merita , nu oamenii ca tine .

Imi cer scuze ca am facut offtopic , a fost din greseala
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
Ca sa stiu si eu ---  Dexter Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ca sa stiu si eu ---  Dexter Right_bar_bleue

Avertismente :
Ca sa stiu si eu ---  Dexter Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Ca sa stiu si eu ---  Dexter Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter   Ca sa stiu si eu ---  Dexter Icon_minitimeVin Oct 17, 2008 10:13 pm

come on horror
Mr.snooz a scris:
Iti recomand sincer sa nu raspunzi la mesaju asta si sa lasi lucrurile asa cum sunt
go on d3x!
Mr.snooz a scris:
App , politetea o obtin oamenii care merita , nu oamenii ca tine .
Sus In jos
https://infern.all-up.com
s L o W
Incepator
Incepator
s L o W

masculin Numarul mesajelor : 143
Varsta : 32
Localizare : constanta
Reputatie :

Avertismente :

Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter   Ca sa stiu si eu ---  Dexter Icon_minitimeSam Oct 18, 2008 6:55 am

Botzi ca si S L O W nu au ce cauta pe serverul asta !!!

M'ai umplut de respect.

Multumesc.

Si daca vrei sa sti eu le'am zis jucatorilor ca esti curat. Ca m'am uitat pe tine 2 runde , iar apoi d3xter screenshotban.
Sus In jos
gabonE
Incepator
Incepator

masculin Numarul mesajelor : 65
Varsta : 44
Localizare : Constanta
Harta preferata : de_rats
Reputatie :
Ca sa stiu si eu ---  Dexter Left_bar_bleue30 / 10030 / 100Ca sa stiu si eu ---  Dexter Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 12/10/2008

MesajSubiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter   Ca sa stiu si eu ---  Dexter Icon_minitimeSam Oct 18, 2008 5:15 pm

il stiu pe Mr.snooz de mult cum joaca .... nu l`am vazut niciodata cu coduri Daca este ban pt limbaj este Ok dar vreau sa vad si eu SS`ul unde Mr.snooz a folosit limbaj vulgar sau unde a zis ce spui tu S L O W ca a zis .. doar este permanent nu ?
Deci in blacklist la D3xt3r nu apare ... in blacklist la SLOW nu apare .... unde apare Mr.snooz cu banul ?
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :
Ca sa stiu si eu ---  Dexter Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ca sa stiu si eu ---  Dexter Right_bar_bleue

Avertismente :
Ca sa stiu si eu ---  Dexter Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Ca sa stiu si eu ---  Dexter Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter   Ca sa stiu si eu ---  Dexter Icon_minitimeSam Oct 18, 2008 5:38 pm

d3xter probabil ii daduse amx_ssban pentru coduri, iar d3xter fiind master nu este nevoit sa posteze banurile la black-list, oricum banul lui Mr.SnoOz a fost scos ieri .
Sus In jos
s L o W
Incepator
Incepator
s L o W

masculin Numarul mesajelor : 143
Varsta : 32
Localizare : constanta
Reputatie :

Avertismente :

Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter   Ca sa stiu si eu ---  Dexter Icon_minitimeSam Oct 18, 2008 7:36 pm

Eu tot vreau "despagubiri" pentru injuriile aduse. Nu cred ca am ajuns albie de porci pentru toti copii.
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter   Ca sa stiu si eu ---  Dexter Icon_minitimeSam Oct 18, 2008 7:50 pm

s L o W a scris:
Eu tot vreau "despagubiri"
c'mon, Surprised no more flame cuz
Closed Twisted Evil
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter   Ca sa stiu si eu ---  Dexter Icon_minitime

Sus In jos

Ca sa stiu si eu --- Dexter
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie la adresa adminu dexter
» dexter adminuuuuuuuuu care da ban degeaba
» am ban permanent si nu stiu de ce
» Cere unban/nu stiu dc am luat ban:|

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Server inF-War3FT.idLe.ro :: Cereri Ban/Unban :: Cereri Unban-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente