Mr.snooz n00b
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 35 Localizare : Baia Mare Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : Deagle Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Ca sa stiu si eu --- Dexter Vin Oct 17, 2008 10:08 pm | |
| Dc` mi`ai dat ban , asha fara motiv , numai ca sa ma scotzi de pe server shi sa ma scotzi din mana ??!! Ai impresia k` nu dispertzuiesc destul admini care fac asha ceva ??!! Uite , nu`mi place sa fac asta , dar o fac , shi imi cer scuze fatza de Slow . Am crezut ca el mi`a dat ban , scuze si tot respctul .
Insa pentru tine dex , crede-ma de fiecare data cand o sa pot sa`tzi bag bete in roata o voi face , si promit ca eu voi fi cea mai mare grija a ta , nimeni altcineva . Chiar daca ai admin , nu trebuie sa faci abuz !
Iti recomand sincer sa nu raspunzi la mesaju asta si sa lasi lucrurile asa cum sunt , stim cu totii ca tu esti cel care a gresit aici.
App , politetea o obtin oamenii care merita , nu oamenii ca tine .
Imi cer scuze ca am facut offtopic , a fost din greseala | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| |
s L o W Incepator
Numarul mesajelor : 143 Varsta : 32 Localizare : constanta Rasa preferata : Human Alliance Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter Sam Oct 18, 2008 6:55 am | |
| Botzi ca si S L O W nu au ce cauta pe serverul asta !!!
M'ai umplut de respect.
Multumesc.
Si daca vrei sa sti eu le'am zis jucatorilor ca esti curat. Ca m'am uitat pe tine 2 runde , iar apoi d3xter screenshotban. | |
|
gabonE Incepator
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 44 Localizare : Constanta Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter Sam Oct 18, 2008 5:15 pm | |
| il stiu pe Mr.snooz de mult cum joaca .... nu l`am vazut niciodata cu coduri Daca este ban pt limbaj este Ok dar vreau sa vad si eu SS`ul unde Mr.snooz a folosit limbaj vulgar sau unde a zis ce spui tu S L O W ca a zis .. doar este permanent nu ? Deci in blacklist la D3xt3r nu apare ... in blacklist la SLOW nu apare .... unde apare Mr.snooz cu banul ? | |
|
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter Sam Oct 18, 2008 5:38 pm | |
| d3xter probabil ii daduse amx_ssban pentru coduri, iar d3xter fiind master nu este nevoit sa posteze banurile la black-list, oricum banul lui Mr.SnoOz a fost scos ieri . | |
|
s L o W Incepator
Numarul mesajelor : 143 Varsta : 32 Localizare : constanta Rasa preferata : Human Alliance Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter Sam Oct 18, 2008 7:36 pm | |
| Eu tot vreau "despagubiri" pentru injuriile aduse. Nu cred ca am ajuns albie de porci pentru toti copii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ca sa stiu si eu --- Dexter | |
| |
|