| cerere admin | |
|
+5BaTRaNuL Serban inF^cLOuD//mZq Edik camulus 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
camulus Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 33 Localizare : TG-JIU Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 22/09/2008
| Subiect: cerere admin Lun Oct 20, 2008 4:32 pm | |
| ============== Model Cerere Admin ============== Nick:camulus Varsta:17 Cunostinte comenzi amx: bune Ai mai avut admin pe alte servere:da pe cateva(pe 4) Steam: nu Cate ore (pe zi) joci pe server:difera de zile; joc si cate 2-3 in timpul saptamanii, iar in weekend de pe la 7 seara pana la 2-3 noapte Motiv: mai sunt momente cand nu e nici un admin si sunt codati dar in primul rand pentru ca imi place serverul si e singurul pe care joc | |
|
| |
Edik n00b
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 29 Localizare : chisinau Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: cerere admin Lun Oct 20, 2008 5:23 pm | |
| [quote="d3xter"] Nick:edik Varsta:13 Cunostinte comenzi amx: bune Ai mai avut admin pe alte servere:da pe cateva(pe 4) Steam: nu Cate ore (pe zi) joci pe server: cite 5 ore pe zi in wekend cite 7 ore Motiv: mai sunt momente cand nu e nici un admin si sunt codati dar in primul rand pentru ca imi place serverul si e singurul pe care joc | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: cerere admin Lun Oct 20, 2008 5:31 pm | |
| - d3xter a scris:
Nick:edik Varsta:13 Cunostinte comenzi amx: bune Ai mai avut admin pe alte servere:da pe cateva(pe 4) Steam: nu Cate ore (pe zi) joci pe server: cite 5 ore pe zi in wekend cite 7 ore Motiv: mai sunt momente cand nu e nici un admin si sunt codati dar in primul rand pentru ca imi place serverul si e singurul pe care joc @edik : in mod normal trebuie sa faci alt topic pentru a cere admin insa nu te mai chinui sa cauti ce inseamna topic sau unde trebuie postat NU O SA PRIMESTI ADMIN @camulus : nu prea stiu ce sa zic sunt impartial (intrii mai mult seara insa nici atunci nu joci prea mult) astept pareri | |
|
| |
Serban Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 1174 Varsta : 30 Localizare : Botosani Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Lun Oct 20, 2008 5:42 pm | |
| eu spun PRO ...chiar daca nu am jucat de cateva saptamani bune pe server il vedeam inainte foarte mult si juca bine | |
|
| |
camulus Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 33 Localizare : TG-JIU Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 22/09/2008
| |
| |
BaTRaNuL n00b
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 33 Localizare : Targu-Jiu Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : 35hp Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Lun Oct 20, 2008 5:51 pm | |
| | |
|
| |
empty n00b
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 48 Localizare : bragadiru Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 26/09/2008
| Subiect: Re: cerere admin Lun Oct 20, 2008 7:41 pm | |
| Nick:empty Varsta:14 Cunostinte comenzi amx:foarte bune Ai mai avut admin pe alte servere: da Steam: D Cate ore (pe zi) joci pe server:6 ore Motiv:singuri admini pe care iam vazut pe sv este batranu si slow si kupidon si cand nu sunt ei intra numai codati si eu joc foarte mult pe sv si ii urasc | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: cerere admin Lun Oct 20, 2008 7:51 pm | |
| - empty a scris:
- Nick:empty
Varsta:14 Cunostinte comenzi amx:foarte bune Ai mai avut admin pe alte servere: da Steam: D Cate ore (pe zi) joci pe server:6 ore Motiv:singuri admini pe care iam vazut pe sv este batranu si slow si kupidon si cand nu sunt ei intra numai codati si eu joc foarte mult pe sv si ii urasc Cine mai cere in accest topic admin va primi ban 5 zile si pe forum si pe server PS nu iti face topic ca tot nu o sa primesti admin "Cate ore (pe zi) joci pe server:6 ore" omg 6 MINUTE daca te vad pe server e foarte mult | |
|
| |
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Lun Oct 20, 2008 7:56 pm | |
| Pe camulus l-am vazut pe server destul de des, mai ales noaptea Pro. | |
|
| |
|mNm|kup1don Membru
Numarul mesajelor : 235 Varsta : 35 Localizare : Giurgiu Rasa preferata : Warden Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 14/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Mar Oct 21, 2008 11:49 am | |
| pro camulus,intra de si joaca si bine | |
|
| |
empty n00b
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 48 Localizare : bragadiru Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 26/09/2008
| Subiect: Re: cerere admin Mier Oct 22, 2008 9:38 am | |
| da in ultimu timp intradevar am jucat mai de loc nu am intyrat pe el o saptamana ca am invatat foarte mult si am pierdut ip ca miam reinstalat cs si nu mai am ip dar in vacanta chiar jucam 6 ore daca nu mai credeti intrebatil pe batranu ca jucam mult si uitativa la lvl ca am vreo 5 ultimate active si nu uitati ca mi sa luat din lvl asa ca io zic ca merit | |
|
| |
empty n00b
| Subiect: Re: cerere admin Mier Oct 22, 2008 9:40 am | |
| si pro camulus joaca foarte mult pe sv cel putin 2 ore pe zi cand eram in vacanta si jucam mult | |
|
| |
empty n00b
| Subiect: Re: cerere admin Mier Oct 22, 2008 9:40 am | |
| puteti sa puneti ip pe sv sa il iau sa vedeti cat joc dar mai mult de 2 ore nu cred ca mai pot | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere admin Mier Oct 22, 2008 12:10 pm | |
| empty nu primesti admin sunt contra ... dati`i ban pt spam |
|
| |
empty n00b
| Subiect: Re: cerere admin Mier Oct 22, 2008 7:31 pm | |
| | |
|
| |
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Mier Oct 22, 2008 8:26 pm | |
| empty, triple post, 1 warn (inf ) Ti-a spus cloud sa iti faci topic cu cererea admin, tot aici ai postat. | |
|
| |
gabonE Incepator
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 44 Localizare : Constanta Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: cerere admin Joi Oct 23, 2008 12:17 am | |
| Pro camulus ... am observat ca are respect fata de alti plaieri si sincer nu l`am vazut urland la primul heaf pe care`l ia ca celalalt are wall | |
|
| |
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere admin | |
| |
|
| |
| cerere admin | |
|