inF-WaR3FT.idLe.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

inF-WaR3FT.idLe.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Steam/Non-Steam -> Citeste

In jos 
5 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Steam sau Non-Steam
Da am steam si vreau sa treaca serverul pe STEAM ONLY
Steam/Non-Steam -> Citeste Vote_lcap14%Steam/Non-Steam -> Citeste Vote_rcap
 14% [ 3 ]
Nu am steam, insa imi voi cumpara daca serverul va trece pe STEAM ONLY
Steam/Non-Steam -> Citeste Vote_lcap19%Steam/Non-Steam -> Citeste Vote_rcap
 19% [ 4 ]
Nu am steam si nici nu imi voi cumpara daca serverul trece pe STEAM ONLY.. imi voi cauta alt server cu NON-Steam
Steam/Non-Steam -> Citeste Vote_lcap67%Steam/Non-Steam -> Citeste Vote_rcap
 67% [ 14 ]
Total voturi : 21

AutorMesaj
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

masculin Numarul mesajelor : 1485
Localizare : Amsterdam
Rasa preferata : Blood Mage
Harta preferata : cs_assault
Arma preferata : M4A1
Reputatie :
Steam/Non-Steam -> Citeste Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Steam/Non-Steam -> Citeste Right_bar_bleue

Avertismente :
Steam/Non-Steam -> Citeste Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Steam/Non-Steam -> Citeste Right_bar_bleue

Data de inscriere : 30/06/2008

Steam/Non-Steam -> Citeste Empty
MesajSubiect: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 11:17 am

Probabil multi dintre cei cu non-steam nu stiti ceea ce se intampla insa am sa fac un rezumat de pe alte forumuri:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"BOMBA: se pare ca steam a taiat mai devreme accesul versiuniilor 47 la mastersteam (lista steam) mie nu-mi mai apare nici un server in lista cu client nonsteam

Bun, deci cu totii stim ca pe 22.Octombrie.2008 a fost lansat un nou patch steam - in consecinta, toti jucatorii de pe steam nu mai pot intra pe serverele nonsteam actuale. Daca va amintiti cum a fost atunci cand a aparut CS1.6 - Cei cu CS1.5 nu puteau sa intre pe CS1.6 decat cu update la CS -- cam aceiasi chestie e si acum, s-a actualizat CS-ul - dar nu se cheama CS1.7 ci tot 1.6.

Actualizariile venite cu noul patch nu sunt extraordinar de mari, insa foarte importante:
- In joc la tabela de scor (TAB) apar avatarele din steam ^^
- Numarul eroriilor && vulnerabilitatiilor noului engine sunt aproape nule (la aceasta ora) - am floodat un server cu noul engine vreo jumatate de ora - si nu a picat. Deci servere mai stabile.
- Fix la 'silent-run'

Practic, CS1.6 devine parte din Orange Box cu acest update

In acest moment NU EXISTA inca o versiune de non-steam pentru protocolul 48 - atat client cat si server.

** Avantajul imens al acestui update (pentru care ma bucur ca a aparut) este acela ca imediat ce v-a apare versiunea nonsteam client, cu totii vom SCAPA de versiuniile vechi de CS - facute cu engine-uri din 2001 - deci ANULAREA intrebariilor de genu: "de ce nu apare la favorit", "de ce da svc bad", etc etc ...

** DUPA ce v-a apare o varianta NON-STEAM al noului protocol, TOTI NON-STEAMERII vor trebuii sa-si actualizeze CS-urile ! JUCAND cu actualul CS nu vor putea intra pe nici un server cu protocolul 48 = e ca si cum ai incerca sa joci de pe 1.5 pe 1.6."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Acum, tabara se imparte in 2 categorii:
a) Serverele nonsteam ce vor accepta NUMAI clienti nonsteam
b) Serverele steamonly ce vor accepta NUMAI clienti steam

Si cred ca asa va ramane.

Daca ramanem la NON-STEAM
Avantaje:
-Mai multi jucatori pe server fata de steam
Dezavantaje:
-Foarte multi codati/batai de cap/ banuri pe clase de ip/demo-uri/screenshoturi etc..
-Multi "noobi"
-Erori ale serverului
-Jucatori (codati in special) enervanti care au ip dinamic si intra mereu pe server si nu ne lasa

Daca trecem la STEAM serverul
Avantaje:
-Vom putea da ban pe steamid, iar asa vom fii siguri indiferent ca are ip dinamic ca nu va ma intra pe server decat dupa expirarea banului
-Mult mai putini codati, poate chiar deloc :D
-Jucatori pro skill
-Comunicare mai buna pe server
-Fara erori ale serverului
-Cum am spus si la inceput cel mai important nu vor mai fii batai de cap cu codatii sau cei care injura etc... pt ca daca le dam ban pe steamid 100% nu vor mai intra pe server, comanda e amx_banid :D
etc...
Dezavantaje:
-La inceput serverul s-ar putea sa fie mai gol insa incetu cu incetu se va umple (mai ales ca o sa tin si un redirect :D )
-Acei "enormi" 10 euro pentru o licenta steam Surprised care e pe viata (in caz ca nu stiati)

Eu unul sunt PRO STEAM chiar se merita acei 10 euro pt o licenta steam (care se comanda prin SMS) si mai ales ca odata si odata tot vom fii nevoiti sa trecem pe STEAM... probabil ca acum e momentul
Astept voturi si pareri...

Ultima editare efectuata de catre inF^cLOuD//mZq in Dum Noi 02, 2008 1:35 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://infern.all-up.com
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :
Steam/Non-Steam -> Citeste Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Steam/Non-Steam -> Citeste Right_bar_bleue

Avertismente :
Steam/Non-Steam -> Citeste Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Steam/Non-Steam -> Citeste Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 12:57 pm

Acum 2 minute facui comanda la steam prin sms si primi imediat codul de activare... acum descarc si csu :D

Cum comanzi ?

pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO
1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654
2. primesti pe sms cd-key-ul CS

pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO
1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654
2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS
3. trimite un mesaj cu textul CONFIRM
4. primesti pe sms cd-key-ul CS

Valoarea acestui SMS va fi scazut din creditul aferent numarului sau se va regasi pe factura ta la sfarsitul lunii.
In cateva secunde dupa trimiterea mesajului de comanda vei primi un SMS ce contine cheia de activare a licentei tale Counter-Strike 1.6.
De pe un numar de telefon se pot comanda maximum 2 licente pe luna. Valoarea SMS-ului nu este returnabila asa ca te rugam sa trimiti cu atentie mesajul. In cazul in care nu ai primit sms-ul de raspuns ce contine cheia de activare a licentei te rugam sa suni la numarul de telefon : 021 529 1717 (apel cu tarif normal).

Pentru a instala CounterStrike 1.6 pe calculatorul tau, ai nevoie de aplicatia STEAM, care poate fi downloadata de aici:

http://www.steampowered.com/v/index.php?area=getsteamnow&
Sus In jos
Ruller
n00b
n00b
Ruller

masculin Numarul mesajelor : 13
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Rasa preferata : Warden
Harta preferata : 35hp
Reputatie :
Steam/Non-Steam -> Citeste Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Steam/Non-Steam -> Citeste Right_bar_bleue

Avertismente :
Steam/Non-Steam -> Citeste Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Steam/Non-Steam -> Citeste Right_bar_bleue

Data de inscriere : 24/09/2008

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 5:56 pm

inrebare cu steam potzi intra shi pe servere cu protocolul 47 shi 48 sau doar 48?
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 6:16 pm

cu STEAM poti sa intrii doar pe servere STEAM ONLY si cu protocol 48, iar cu non-steam doar pe servere non-steam cu protocol 47, cale de mijloc nu mai e..
Sus In jos
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

masculin Numarul mesajelor : 23
Varsta : 34
Localizare : Iasi
Harta preferata : de_inferno
Reputatie :

Avertismente :

Data de inscriere : 13/10/2008

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 10:02 pm

am gasit patch pt servere non-steam ca sa poata intra si cei cu steam (adika yo) :D
akuma il testez
daca e ok cloud iti dau un pm
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 10:15 pm

DeNeDe a scris:
am gasit patch pt servere non-steam ca sa poata intra si cei cu steam (adika yo) :D
akuma il testez
daca e ok cloud iti dau un pm

omg, inca nu se stie nimic pe marile forumuri de cs si u imi spui ca gasisi Surprised cred ca mai avem ceva de asteptat pana la acel patch..
Sus In jos
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 10:34 pm

merge !!!
ia dai connect la 89.41.196.190
nu am incercat sa intru cu non-steam
numai cu steam si merge
singura buba e ca nu se poate baga la masterlist

Steam/Non-Steam -> Citeste Aep01z

p.s dai si tu connect su non-steam vezi de mere .
p.s2 cat de mult ma iubesti ? Laugh not gay :o
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 10:40 pm

nu merge cu non-steam..
Sus In jos
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 10:42 pm

pfff ... bine ca merge cu steam pe non-steam
aku trebe un patch pt non-steam
gen cs16patch_v26 ... etc...

edit: da ce eroare iti da !?
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 10:57 pm

da eroare cu protocol 48, da cum adica "bine ca merge cu steam pe non-steam" ca tocmai asta nu merge Surprised
Sus In jos
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 11:02 pm

ba merge aku e diferit
inainte yo cu steam nu ma puteam conecta la server non-steam
dupa ce am patchuit sv-ul cu patch asta ... (care nimeni din RO nu-l are ) :D so happy
yo cu steam am putut sa intru pe sv non-steam
aku mai ramane sa apara patch pt cs 1.6 non-steam
ceva de genu cs16patch_v21 .. porcarii din astea
ca sa se poata conecta non-steam pe non-steam cu protocol 48
momentan cs 1.6 non-steam are protocol 47
deci e invers eroarea
concluzie : pana la urma am rezolvat ce mi-am propus (steam sa intre pe non-steam)
aku sa vad cu non-steam pe non-steam :)

edit: daca rezolv si asta no sa mai scris sub numele meu la forum "n00b" ci "einstein" Laugh
poate nu intelegi faza cu patchuirea ca e confuz .. da iti dai tu seama wink
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 11:13 pm

"aku sa vad cu non-steam pe non-steam :)" trebuie sa aiba ambele protocol 47/48 si clientu si serveru.. in fine daca zici tu ca ai acel patch poti sa scoti bani frumosi din el wink
Sus In jos
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeSam Oct 25, 2008 11:18 pm

si cine crezi ca plateste !?
doh ...
se vede in poza ca e protocol 48
pai asta e faza ...
serverul e patchuit pt a accepta clienti non-steam .
da clientii non-steam au protocol 47
si le trebuie un patch din ala care le schimba niste fisiere pt a avea protocol 48
problema cu serverele e rezolvata .. akum o mai ramas clientu
in 2-3 ore ii dam de cap

edit : o inceput sa apara si pe marile forumuri ..
e bine sa ai prieteni in good old russia :D
aku si ei au problema cu clientu
vedem care rezolva primu
multi vorbesc de emulatoare

edit2 : "Patch for non-steam client doesnt exist, and will be hard to do it."
pfff
singura modalitatea care o stiu ei momentan este aceea de a-ti instala steam .. (http://www.steampowered.com)
iti downloadezi de undeva fisierele .gcf ...(ele sunt jokul propriu zis) apoi este un patch ,iar dupa aceea vei putea intra pe serverele proaspat crakuite :)
dar nu cred ca se vor baga multi la metoda asta
ei abia stiu sa tina arma in mana,apai sa faqa ce am scris mai sus
Sus In jos
d3xter
Moderator
Moderator™
d3xter

masculin Numarul mesajelor : 338
Varsta : 38
Localizare : Romania
Rasa preferata : Human Alliance
Harta preferata : de_westwood
Reputatie :
Steam/Non-Steam -> Citeste Left_bar_bleue75 / 10075 / 100Steam/Non-Steam -> Citeste Right_bar_bleue

Avertismente :

Data de inscriere : 15/08/2008

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeDum Oct 26, 2008 4:30 am

Eu nu am inteles nimic rofl
Poate o sa trec si eu pe Steam. thinking
Sus In jos
http://www.cocalari.com
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeDum Oct 26, 2008 8:45 am

Laugh
pai daca nu sunteti familarizati normal ca nu intelegeti

Citat :
This will be resolved as soon as we can do so, we have people tending to their lives and have not been as active. Hopefully this changes soon enough, or someone frees up some time. We are sorry for the inconvenience, we want it done as well.

aici este vorba despre patch-ul pt client .. :)
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeDum Oct 26, 2008 3:44 pm

Sincer nici nu ma mir ca nu se voteaza "Total voturi : 7" sunt sigur ca jumate din cei care joaca pe server nici nu stiu ce e ala "steam" sau nici nu stiu ce se intampla acum cu toate serverele...
Se pare ca a aparut deja un patch NON-STEAM cu protocol 48 care accepta jucatori cu steam,pacsteam,semisteam etc... se lucreaza si la patchul cu protocol 48 pentru client care trebuie instalat pe kitul de cs si astfel cred ca saptamana urmatoare totul va reveni la normal:(.
Pacat ca din cate am vazut din ce in ce mai multi owneri de servere deja trecusera (sau aveau in plan sa treaca) pe steam only. Acum totul va reveni la normal cu codati care nu ne lasa in pace, cu zeci de clase de ip-uri banate,cu erori ale serverului etc..
Sus In jos
Co$min
n00b
n00b

masculin Numarul mesajelor : 2
Varsta : 33
Localizare : onesti
Reputatie :

Avertismente :

Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeDum Oct 26, 2008 5:55 pm

Poi nici mie nu imi convine inf dupa ce am citit mesajul tau cu serverul pe steam only mi-am cumparat steam imediat(dovada ca imi place sa joc in aceasta comunitate)...si acum am vazut ca ai trecut inapoi pe server protocol 47...
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeDum Oct 26, 2008 6:04 pm

off pai am facut vot NU am zis ca trec serverul pe steam-only si am zis ca vreau dar nu o fac (deocamdata :D) trebuia sa astepti sa vezi DACA SPUN CA TREC SERVERUL PE STEAM-ONLY

Oricum mai devreme sau mai tarziu tot am sa il trec pe steam-only... insa astept sa se rezolve problemele cu serverele, sa poate intra si cei cu steam pe server (cat mai multi) si atunci cand il trec pe steam-only sa mai am jucatori ca altfel ar fii ca un nou inceput..
Sus In jos
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeDum Oct 26, 2008 6:30 pm

cum adik o trecut inapoi pe 47 !?
nici nu so dus la 48 ...
oricum din discutiile la care am participat .. maine sau marti cel tarziu vor aparea urmatoarele
o versiune de patch pt servere HLDS(HL1)
la patch-ul asta nou serverul o sa se vada in MasterList(Internet)
si ar trebui sa faci sv-ul VAC ON ca se poate wink
si se va skoate si patch-ul pt client (adik niste fisiere de la cs 1.6 din steam care are protocol 48 ripuite intr-un instaler si cei cu non-steam il vor instala peste cs-ul lor)

edit : am vazut ca ai scris undeva ca ar fi mai bine STEAM ONLY ca dai banid si numai poate intra..
eii bine chestia asta mi-o dat o idee geniala :)
daca steamurile au STEAM:0:01323123 etc.. dc nu ar avea si non-steamurile ?
VALVE:0:0123123132 etc...
am scapa de ratati mult mai usor :)
tot banid word
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeDum Oct 26, 2008 6:53 pm

DeNeDe a scris:
si ar trebui sa faci sv-ul VAC ON ca se poate wink
esti sigur ? Surprised vacul ce crede atunci cand un human se teleporteaza sau cand un undead "alearga" ? e doar a 3 oara cand aud vac on pe war3ft Surprised
Sus In jos
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeDum Oct 26, 2008 7:10 pm

mie nu mi so intamplat :)
am avut server de war3ft in teste cu vac on
si n-am patit nimik (ban kick)
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeDum Oct 26, 2008 7:30 pm

ciudat Surprised eu nu stiu niciun server cu puteri (war3ft, ultimate warcraft, shero etc..) cu vac on
Sus In jos
Co$min
n00b
n00b

masculin Numarul mesajelor : 2
Varsta : 33
Localizare : onesti
Reputatie :

Avertismente :

Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeDum Oct 26, 2008 8:40 pm

pk baieti inf macar daca nu ma pot conecta cu steamul imi poti da macar si mie slot ca sa numai stau la coada la connect Laugh
Sus In jos
DeNeDe
n00b
n00b
DeNeDe

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeJoi Noi 06, 2008 7:39 pm

A aparut patch pt client ..
e nu-i chiar un patch
e un fel de update
acuma poti sa faci update la server sa joc si yo :D
Sus In jos
inF^cLOuD//mZq
Administrator
Administrator™
inF^cLOuD//mZq

Reputatie :

Avertismente :

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitimeJoi Noi 06, 2008 8:39 pm

pai si cati crezi ca il au sau macar stiu ca a aparut ??
mai astept...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste   Steam/Non-Steam -> Citeste Icon_minitime

Sus In jos

Steam/Non-Steam -> Citeste
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca vrei STEAM > vezi aici.
» CITESTE-L
» Ba frate plz citeste
» Cerere pt *_(legends men)_* :) Citeste
» Mesaj pt cloud ,,, citeste !!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
inF-WaR3FT.idLe.ro :: Important :: Anunturi Administrative-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente