DeNeDe n00b
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 34 Localizare : Iasi Harta preferata : de_inferno Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 13/10/2008
| Subiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste Joi Noi 06, 2008 8:48 pm | |
| pai ti-l dau si-l bagi pe forum .. bag si instructiuni si se rezolva hmm .. cati stiu ca a aparut !? numai eu si akum tu :lol: | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste Joi Noi 06, 2008 9:00 pm | |
| cel putin aici cred ca ai dreptate insa pe multe forumuri vad deja ca se vorbeste despre asta + linkul de dwd, insa nu cred ca din prima zi trecura prea multi la v48 | |
|
DeNeDe n00b
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 34 Localizare : Iasi Harta preferata : de_inferno Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 13/10/2008
| Subiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste Joi Noi 06, 2008 9:02 pm | |
| pai normal a aparut de luni,dar yo fusai ocupat abia aku il testez si yo da am auzit ca are niste buguri *** .. da tre sa tii sv mult deschis sa vezi daca are sau nu
edit : mda are bug nu te lasa sa intri in cs non-steam dupa ce-l pui te da afara asteptam un fix :) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Steam/Non-Steam -> Citeste | |
| |
|