Akhter152 n00b
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 29 Localizare : acasa Rasa preferata : Human Alliance Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Cerere Admin Mier Noi 05, 2008 4:39 pm | |
| Nick:Dany Varsta:14 ani Cunostinte comenzi amx: foarte bune Ai mai avut admin pe alte servere: DA Steam: NU Cate ore (pe zi) joci pe server:4-5 chiar 6 Ce rank ai pe server:41 Motiv cerere admin:Eu vreau admin pentru ca in fiecare zii vedeam cate 1-2 codati pe sv.daca jucam o harta awp si avea si arme adminu care era dadea avertizment BAN 120 min.cine juca lua arme si le dadea doar slay.si nu imi convine.asa ca am facut si eu aceasta cerere.multumesc ca m-ati ascultat.daca va hotarati id messenger dany_danutz_love_you | |
|
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Mier Noi 05, 2008 5:55 pm | |
| - Akhter152 a scris:
Motiv cerere admin:Eu vreau admin pentru ca in fiecare zii vedeam cate 1-2 codati pe sv.daca jucam o harta awp si avea si arme adminu care era dadea avertizment BAN 120 min.cine juca lua arme si le dadea doar slay.si nu imi convine.asa ca am facut si eu aceasta cerere.multumesc ca m-ati ascultat.daca va hotarati id messenger dany_danutz_love_you Tu ce ai fi facut? | |
|
s L o W Incepator
Numarul mesajelor : 143 Varsta : 32 Localizare : constanta Rasa preferata : Human Alliance Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Mier Noi 05, 2008 7:30 pm | |
| Contra , nu ma atrage ce ai scris acolo. | |
|
BacktrackeR Incepator
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti Rasa preferata : Warden Harta preferata : cs_italy Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Joi Noi 06, 2008 9:38 am | |
| Contra. Eu nu am vazut admini care sa nu-si faca treaba, poate afk poate avea alte probleme si cred ca dai un pic dovada de lipsa de respect...Sa inteleg din cererea ta ca vrei admin doar pentru ce puteri in plus paote sa-ti ofere acest post?
Puteai face un demo/ss cu codatii sau cu respectivul admin si il prezentai in cereri ban sau in reclamatii admine... | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin | |
| |
|