| Cerere Admin | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
M@rcu n00b
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 33 Localizare : draganesti olt Harta preferata : de_westwood Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 12/11/2008
| Subiect: Cerere Admin Sam Noi 15, 2008 1:13 pm | |
| Nick:M@rcu Varsta:17 ani Cunostinte comenzi amx: (Nu prea bune/bune/foarte bune)Nu prea bune Ai mai avut admin pe alte servere: Nu Steam: (Da/Nu)Nu Cate ore (pe zi) joci pe server:7-8 ore Ce rank ai pe server:36 Motiv cerere admin:uni mai joaca seara cu coduri si nu sunt admini si de aia vreau sa fiu admin,si vreu sa scap de toti codati care joaca pe servar. | |
|
| |
BacktrackeR Incepator
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti Rasa preferata : Warden Harta preferata : cs_italy Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Sam Noi 15, 2008 1:17 pm | |
| .... ghici parerea mea: nai avut admin niciodata admin nici pe server simplu dar pe w3..cu comenzile nu cred ca o sa te descurci prea bn.. si nu te vad chiar 7-8 ore pe server.. redu si tu timpu la jumate si poate asa iese corect | |
|
| |
M@rcu n00b
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 33 Localizare : draganesti olt Harta preferata : de_westwood Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 12/11/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Sam Noi 15, 2008 1:40 pm | |
| ziceti mah imi dati admin sau trebuie sa mai astept? | |
|
| |
M@rcu n00b
| Subiect: Re: Cerere Admin Sam Noi 15, 2008 1:42 pm | |
| pai eu joc dimineata 2 ore si cand vin de la scoala ma joc pana pe la 2 3 numai pe servar. | |
|
| |
M@rcu n00b
| Subiect: Re: Cerere Admin Sam Noi 15, 2008 1:43 pm | |
| dimineata 1 si seara 5 6 ore intreaba u alti admini sa vezi cu ar fi camulus | |
|
| |
M@rcu n00b
| Subiect: Re: Cerere Admin Sam Noi 15, 2008 1:44 pm | |
| ba o sa ma descurc ca si u te ai descurcat cu comenzile servarului si eu invat foarte repede | |
|
| |
M@rcu n00b
| Subiect: Re: Cerere Admin Sam Noi 15, 2008 1:45 pm | |
| si oricum u nu joci mereu pe servar cum joc eu ma refeream back | |
|
| |
BacktrackeR Incepator
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti Rasa preferata : Warden Harta preferata : cs_italy Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Sam Noi 15, 2008 1:47 pm | |
| fa si tu un post nu 10!lol si ma joc destul si eu am mai avut admin, nu e chiar sa usor pam pam ies comenzile de la sine.. oricum parerea fiecaruia... deci va mai trebui sa astepti | |
|
| |
NuCorespund Membru
Numarul mesajelor : 259 Varsta : 35 Localizare : Braila Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_westwood Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Sam Noi 15, 2008 2:14 pm | |
| CAND VA VEDE MZQ SIGUR VA DA BAN PE FORUM ) | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Sam Noi 15, 2008 2:32 pm | |
| M@rcule nu o sa primesti admin, pt ca se vede ca esti ultra-noob, reguli nu respecti, inainte faceai cereri in topicurile altora + ca ai si zic ca nu ai mai avut admin si daca vad alt topic in care ceri admin ai ban | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin | |
| |
|
| |
| Cerere Admin | |
|