Nick::::::V>I<P:::::Claudiu [*cL*] Varsta: 14 Cunostinte amx si adminmod. Ai mai avut admin pe alte servere: Da (pe 8 ) Rangul cerut: Administrator Cate ore joci pe server: nush nu ma uit la ceas dar mai putin de 4-5 ore nu stau Motiv: pai codati nu prea mai sunt dar as vrea admin deoarece multi vin noi pe server si nu stiu cum sa fol puterile de obicei sa se teleporteze si as vrea sa ai informez si mai multe
Al3CS Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 770 Varsta : 31 Localizare : slatina Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_inferno Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 11/08/2008
in primu rand nu te vad pe server... in al doilea rand poti sa informezi jucatorii si fara admin ... eu sunt CONTRA !!
poi cum sa ma vezi pe sv dak joc de 4 zile ?! si app acum la ora 1:33 in ziua asta esti cu mn pe sv u batranu si seban sunt si ei si da stiu ca pot sa ai informez si fara admin dar sa fii admin nu tine numai de informatii ss ban si kick sa fii admin e o responsabilitate
:::::V>I<P:::::Clau n00b
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_inferno Arma preferata : Deagle Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 01/09/2008
te-ai uitat totusi la model cerere admin ?? sau ai luat modelul de la alte cereri ? uitate din ce categorie faci parte la model cerere admin faci cerere atunci cand stii ca meriti si ai sanse...