NuCorespund Membru
Numarul mesajelor : 259 Varsta : 35 Localizare : Braila Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_westwood Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Cerere Admin ! Lun Noi 03, 2008 5:09 pm | |
| Nick:NuCorespund Varsta: 19 Cunostinte comenzi amx: bune (Am si eo server de cs ...) Ai mai avut admin pe alte servere: da pe vre`o 19-20 de servere :) Steam: (Nu) Cate ore (pe zi) joci pe server: cate pot cateodata 6ore cateodata doar 2 ore depinde de zi Ce rank ai pe server: 19
Sputeti doar Pro sau Contra :) Multumesc ! | |
|
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin ! Lun Noi 03, 2008 6:06 pm | |
| | |
|
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin ! Lun Noi 03, 2008 6:07 pm | |
| Scuze pentru postul dublu. (Ne pare rau dar doar cei care sunt administratori pot edita un mesaj în acest forum)
Daca vrei sa imi si motivez votul ... sa imi spui. :) | |
|
NuCorespund Membru
Numarul mesajelor : 259 Varsta : 35 Localizare : Braila Rasa preferata : Night Elf Harta preferata : de_westwood Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin ! Lun Noi 03, 2008 6:18 pm | |
| Nu Dexter :) votu tau e votu tau ... doar dOuble Post asta cred ca o sa`l deranjeze pe mzq pana acum am 1 contra si 0 pro adica imi da admin din party:)) | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin ! Lun Noi 03, 2008 6:35 pm | |
| NuCorespund parca disparusei ?! ai vazut ca nu mai dau admine si ai plecat de pe server, acum te intorci si ceri admin ? nici macar n-ai mai jucat pe server de o saptamana cred... Caut admini care joaca pe server si din placere nu numai atunci cand se fac admine PS d3xter poate sa faca 100 de posturi consecutive nu pateste nimic :) | |
|
NuCorespund Membru
| Subiect: Re: Cerere Admin ! Lun Noi 03, 2008 10:26 pm | |
| mzq ... nu cred ca am disparut doar ca acum intru mai rar si noaptea.... dak imi dai add la id asta catalin_br_cs am 1 demo sa`ti arat si sa`ti demonstrez ca intru rar pe server deoarece sunt multi codati... am postat si la cere ban pentru 1 admin si inca 1 cerere pentru unu care injura pe server .... dak este asa cum crezi u ca eu am disparut .... nu aveam de unde sa postez si de unde sa stiu ... dami add si iti trimit demo sa vezi dece intru mai rar....
Astept raspuns ... | |
|
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin ! Lun Noi 03, 2008 10:49 pm | |
| nu ms respins din motivul mai sus mentionat, daca jucai ca inainte (cand ai intrat prima oara pe server) acum primeai sigur admin, asa ca acum ia si joaca si la urmatorul "val" de cereri admine o sa primesti asta daca nu dispari iara | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin ! | |
| |
|